Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogy tanuljak angolt?

Hogy tanuljak angolt?

Figyelt kérdés

8.os vagyok es egy ertelmes mondatot nem tusok kibokni angolul pedig minden oara tanulok raadasul a nyelvek konnyen mennek nekem.

Segitenetek? Mit tegyek hogy jobban menjen az angol?

#angol #konnyű tanulas
2014. júl. 13. 11:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Most ballagsz 8.-ból, vagy jövőre leszel az? Mert olyan gimnáziumba kéne menned, ahol van angol nyelvi előkészítő, vagy legalábbis sok angolóra. Ott megtanítanak rendesen.
2014. júl. 13. 12:12
 2/7 anonim ***** válasza:

Milyen könyvetek van?

Melyikből tanultok?

2014. júl. 13. 12:18
 3/7 anonim ***** válasza:
75%
Ismételd át azt, amit eddig tanultatok s próbáld meg kideríteni, mi az ami nem megy, azt meg gyakorold többet
2014. júl. 13. 12:19
 4/7 anonim ***** válasza:
50%

Meg vedd át az alapszituációkat (pl. bemutatkozás, család, hobbik, öltözködés), akkor meglátod,

mit nem tudsz Nézd át még az igeidőket

2014. júl. 13. 12:22
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nézz filmeket angolul angol felirattal. Milyen mondatot nem tudsz kibökni? Nem tudsz megszerkeszteni egy mondatot, vagy nem mersz megszólalni, mert félsz, hogy rosszul mondod? Az előbbi ellen a könnyített olvasmányok olvasása is segít, illetve próbáld meg akkor írásban kifejezni magad naplószerűen, és valakinek add oda, hogy érthető-e.
2014. júl. 13. 14:34
 6/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a vaszokat!
2014. júl. 14. 12:15
 7/7 anonim válasza:

[link]

nekem eddig bevált :)

2014. júl. 25. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!