Hol tanuljak angolt külföldön?
Figyelt kérdés
Szeretném fejleszteni az angolnyelv-tudásom és érdekelne, hogy kinek milyen tapasztalata van a külföldi nyelvtanulással kapcsolatban és hova érdemes menni? Esetleg tudnátok iskolát ajánlani?2014. ápr. 6. 12:40
1/3 anonim válasza:
EF és ha jól tudom, Katedra is szervez már külföldi nyelvtanfolyamokat is.
Magad is utána tudsz nézni, adott város nyelviskoláira rákeresel, én is így kutakodom, igaz német után és pl. Bécsben, Grazban is vannak nyelviskolák, akik külföldieket oktatnak, családnál is lehet szállást kérni és a várost is megmutatják.
Az említett EF volt tervben (angol területen), de sajnos nincs keretem rá, pedig a beszámolók alapján, nagyon jó lehet :)
2/3 anonim válasza:
Kiegészítés: au-pairként a fogadó család biztosítana nyelvtanfolyamot nyelviskolában, ha esetleg nem csak szimpla nyelvtanfolyamot keresel, hanem munkaheletőséget is.
3/3 anonim válasza:
Költözz ki Amerikába vagy Angliába... ...túl sok tapasztalatom nincs, de feltételezem, hogy angol nyelvterületen elég jók az esélyek arra, hogy valami ragadjon is Rád a koszon kívül... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!