Tutyi16 kérdése:
Hol tudnék japán nyelvet tanulni? Szombathelyi vagyok!
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, Szombathelyen élek, és nagyon szeretnék japánul tanulni. Valami tanfolyamról,vagy magántanárról szeretnék érdeklődni. Online is jó lenne, bár jobban szeretnék rendes tanfolyamon részt venni. Előre is köszi2014. aug. 31. 12:05
1/5 anonim válasza:
Hát én csak online-t tudok, ezt a magyar nyelvű youtube csatornát, ha még nem ismered:
https://www.youtube.com/channel/UCrN6cSmzwfwPGWDKJs3uJ8A/vid..
Ha nullán vagy, akkor ez pont jó neked, csak arra figyelj, hogy amely leckék számozva vannak, azoknál érdemes sorban haladni, mert egymásra épülnek. Van bennük gyakorlás is :)
2/5 anonim válasza:
Szia, írtam neked üzenetet itt :)
3/5 anonim válasza:
Szia! Első vagyok megint. Úgy érted, hogy valaha már írtál nekem itt, vagy most nemrég? (Most nekem nem jelez új üzenetet)
4/5 A kérdező kommentje:
most nemrég :)
2014. szept. 6. 15:27
5/5 anonim válasza:
Ez furi, mert továbbra sem jelez nekem új üzenetet a rendszer... :( Esetleg próbáld meg elküldeni újra, vagy erre a címre: shahua@freemail.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!