Hogyan tudnék gyorsan és hatékonyan angol nyelvet tanulni?
Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok, alapfokon tudom az angolt, könnyen tanulom, de szeretnék trükköket vagy valamit amivel még könnyebben tudnám tanulni a nyelvet.2014. aug. 21. 00:50
1/7 anonim válasza:
Practice, practice, practice.
Jump into the deep water.
2/7 anonim válasza:
Internetes angol nyelvű játékokkal :'3 Én már évek óta elvagyok velük és már akkor tudtam angolul amikor még nem is tanultam. Mert az első nyelvem német.
3/7 anonim válasza:
Olvasás, könnyített olvasmányok. Kaphatók pl. az Oxford kiadó Bookworms sorozatában.
4/7 A kérdező kommentje:
köszi
2014. aug. 21. 15:56
5/7 anonim válasza:
Nem tudom konkretan melyik reszere gondolsz a tanulasnak, de
1. Ha nyelvtanra, akkor ajanlom az "English Grammar in Use" cimu konyvet. Mindenfele nyelvtan erthetoen le van vezetve, kulon szedve es 1 oldal feladat van minden temakor melle. Annyi a hatranya, hogy angolul magyaraz, de szerintem konnyen megertheto.
2. Ha a szokincsed akarod fejleszteni, akkor, ahogyan irtak, internetes jatekokkal viszonylag konnyen lehet szavakat tanulni. Viszont talan egy hatekonyabb modszer, ha a szavakat temakra szedve tanulod. (Pl. adott a zoldseg-gyumolcs temakor, leirod magyarul, milyen zoldseget, gyumolcsot ismersz, aztan szotarban megkeresed az angol megfelelojet.)
Sok sikert! :)
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ez segít :)
2014. aug. 22. 12:17
7/7 anonim válasza:
Nyelvpercek.hu ha érteni is akarod, hogy áll össze egy angol mondat + nyelvtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!