A (Brazil) portugál nyelvet hogy tudnám megtanulni?
Szeretném megtnulni ezt a nyelvet,mert érdekel a dolos,és ki is karnák majd menni Brazíliába
Csak az a baj hogy azt se tudom hogy hogy kezdjek hozzá
Mert tanfolyamokra nem tudnák járni,csak pár év múlva,és jelenleg csak otthol tudom tanulni
Egyébként 13 éves vagyok,tanulom az angolnyelvet is a suliban,meg otthol még mindig tanulok pluszat,és az osztályban én vagyok a legjobb
Ha a Brazil portugál nyelvet megtanulnám,utána megint tanulnák egy nyelvet,mert azt mondják kicsi korban hamarabb lehet
Ezért legalább majd 2-3 nyelvet megakarnák tanulni
Na tehát kérdésem,hogy kezdjek hozzá a portugál nyelvhez?? Pár tippet is adhatnátok
A válaszokat köszönöm nagyon nagyon nagyon nagyon előre is!
Olyan oldal ami portugált oktat magyarul nem nagyon van. Ha mégis akkor az nemminőségi. Tegyél le egy középfokú nyelvvizsgát és angolul tanuld a portugált.
Közép fokú vizsga + néha-néha szótárazással már neki lehet állni a második idegennyelvnek egyedül.
Szia!
Most nem kötözködésből, de te mondtad, hogy te vagy a legjobb... idegennyelvből biztos. Egy kicsit zavart, mikor az E/1-es feltételes módban -nák ragot használtál a -nék helyett, de azért ne szokj rá a -nák-ra. :) ("tudnák, tanulnák, megakarnák")
Hogy kezdj hozzá? Hmmm... én hasonlóan voltam a törökkel, mert az sem valami elterjedt nyelv felénk, de végül is nálam megmaradt az, amit az előbbiek mondtak, hogy angol nyelven tudod tanulni a portugált főleg... mert magyarban a török sem volt megbízható nekem... de ki tudja? Lehet van valahol egy tök jó nyelvtani cucc a portugálról. :D
értem,akkor még keményebben nekivágok az angol nyelv tanulásának
Meg akkor majd próbálnák tanfolymokra is járni,de nem most,mert nincs rá pénzem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!