Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » A (Brazil) portugál nyelvet...

A (Brazil) portugál nyelvet hogy tudnám megtanulni?

Figyelt kérdés

Szeretném megtnulni ezt a nyelvet,mert érdekel a dolos,és ki is karnák majd menni Brazíliába

Csak az a baj hogy azt se tudom hogy hogy kezdjek hozzá

Mert tanfolyamokra nem tudnák járni,csak pár év múlva,és jelenleg csak otthol tudom tanulni

Egyébként 13 éves vagyok,tanulom az angolnyelvet is a suliban,meg otthol még mindig tanulok pluszat,és az osztályban én vagyok a legjobb

Ha a Brazil portugál nyelvet megtanulnám,utána megint tanulnák egy nyelvet,mert azt mondják kicsi korban hamarabb lehet

Ezért legalább majd 2-3 nyelvet megakarnák tanulni

Na tehát kérdésem,hogy kezdjek hozzá a portugál nyelvhez?? Pár tippet is adhatnátok

A válaszokat köszönöm nagyon nagyon nagyon nagyon előre is!

#nyelv #Brazil portugál nyelv
2014. aug. 29. 17:02
 1/8 anonim ***** válasza:

Olyan oldal ami portugált oktat magyarul nem nagyon van. Ha mégis akkor az nemminőségi. Tegyél le egy középfokú nyelvvizsgát és angolul tanuld a portugált.

Közép fokú vizsga + néha-néha szótárazással már neki lehet állni a második idegennyelvnek egyedül.

2014. aug. 29. 18:41
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát értem,de nem mindent tudok angolul!
2014. aug. 29. 18:49
 3/8 A kérdező kommentje:
Akkor próbáljak mégis járni tanfolyamokra?
2014. aug. 29. 18:50
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha még az angol se megy akkor ugorj neki annak előbb.
2014. aug. 29. 19:01
 5/8 Cristo ***** válasza:

Szia!

Most nem kötözködésből, de te mondtad, hogy te vagy a legjobb... idegennyelvből biztos. Egy kicsit zavart, mikor az E/1-es feltételes módban -nák ragot használtál a -nék helyett, de azért ne szokj rá a -nák-ra. :) ("tudnák, tanulnák, megakarnák")

Hogy kezdj hozzá? Hmmm... én hasonlóan voltam a törökkel, mert az sem valami elterjedt nyelv felénk, de végül is nálam megmaradt az, amit az előbbiek mondtak, hogy angol nyelven tudod tanulni a portugált főleg... mert magyarban a török sem volt megbízható nekem... de ki tudja? Lehet van valahol egy tök jó nyelvtani cucc a portugálról. :D

2014. aug. 29. 19:14
 6/8 Cristo ***** válasza:
Jaaa, még valami (előző vagyok): járhatsz tanfolyamokra is, az bár ugye pénzbe kerül, de ha belegondolunk az a legjobb módja, mert akkor nem érthetsz félre semmit... ezt csak azért mondtam, hogy ha nem adódna más lehetőség, akkor válaszd ezt. De én maradnék az angolnál... csak azért nem akarok külön költeni, hogy "okosodjak", ha lehet, akkor inkább ingyen szerzek tudást ;)
2014. aug. 29. 19:19
 7/8 A kérdező kommentje:

értem,akkor még keményebben nekivágok az angol nyelv tanulásának

Meg akkor majd próbálnák tanfolymokra is járni,de nem most,mert nincs rá pénzem...

2014. aug. 30. 08:51
 8/8 A kérdező kommentje:
vagyis próbálnék*
2014. aug. 30. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!