Augusztusi origó nyelvvizsga eredmények?
Figyelt kérdés
Sziastok! Mikor várható az augusztusi itk origó nyelvvizsga eredménye? Ha esetleg kiderül, kinek hogy sikerült? B2 német irásbelin voltam, számomra nem volt könnyű, szerintetek?2014. aug. 14. 11:57
21/67 anonim válasza:
Lol :D biztos origón voltál? nekem semmi ilyen nincs
22/67 anonim válasza:
Igen. :D Az online felületen bejelentkezel (email cím+jelszó vagy ha még regisztráltál, előbb nyilván azt kell, és csatolni a vizsgát a kóddal), és bal oldalon ott van.
23/67 anonim válasza:
*vagy ha még NEM regisztráltál
24/67 anonim válasza:
beregisztráltam, és nekem is megjelent :)
hozzáadtam, semmi, kiléptem és vissza, és ott van hogy lezárt...de az azért lezárt mert van egy fél eredményed a beszélgetés miatt
25/67 anonim válasza:
Ezt csak az nézheti meg, aki online jelentkezett??
26/67 anonim válasza:
Nincs nekem semmi fél eredmény. Csak írásbelin volam.
27/67 anonim válasza:
Nem csak az nézheti meg. Regisztrálj, csatold a vizsgát a kódoddal, és láthatod te is.:)
28/67 anonim válasza:
nem kell regisztrálni, ott van oldalt hogy vizsgaeredmények és beírod a kódod számok#pár betű
29/67 anonim válasza:
De akkor nem látja, hogy lezárt-e vagy még függő a vizsga. Azt csak regisztráció+bejelentkezés után látni.
30/67 anonim válasza:
Na mindegy, nekem nem engedi kapcsolni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!