Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » TELC Augusztusi nyelvvizsga. Baj?

TELC Augusztusi nyelvvizsga. Baj?

Figyelt kérdés
2014. aug. 12. 21:59
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
A szombati nyelvvizsgán a levélben egy állatot kellett adoptálni.Én a refelence line ba asking for informationt írtam, de ez biztos nem jó hiszen nem kérdeztem, hanem válaszoltam, ezért mennyi pontot vonnak le?Másik kérdésem volt olyan kérdés hogy milyen állatot és miért szeretnék adoptálni az egyik barátomnak, ide azt írtam hogy I would like to adopt a monkey because the monkeys are crazy and funny and my friend is funny and crazy.Ez jó szerintetek?Végül volt olyan kérdés hogy miből gondolom hogy a barátom szereti az állatokat ide azt írtam hogy.He has two dogs and two cats and he gives them food and drink every day and every night.Ez amondat jó?Ezekben nem vagyok biztos
2014. aug. 12. 22:05
 2/15 anonim ***** válasza:

a reference line az biztos hogy rossz tényleg, de nem tudom hány pontot vonnak le érte. lehetett volna vmi olyasmi h letter of reply. de csak nem ért olyan sok pontot.

a majmos mondatod hibás nyelvtanilag, olyan nincs h the monkeys, nem kell a névelő.

a másik mondatodba is van nyelvtani hiba, úgy értelmezhető, mintha a barátod inna minden este, és mád a "s" is lemaradt róla

2014. aug. 12. 22:39
 3/15 anonim ***** válasza:
vaén értelmeztem félre az utolsó mondatod, szerintem így is jó :)
2014. aug. 12. 22:41
 4/15 A kérdező kommentje:
Köszi :D
2014. aug. 12. 22:43
 5/15 anonim ***** válasza:

Reference Line: Inquiry

én ennyit írtam, és az érvelésem nekem is elég gagyi lett, de remélem 27 pontot megér. (:

2014. aug. 13. 11:51
 6/15 A kérdező kommentje:
Az első readingben a cigizős szöveghez a fresh air for everyone-t kellett írni?A bálnáshoz a fatal meeting-et?A delfineshez dangerous discovery?A csokishoz azt a sweet truth címet?Az úszóshoz pedig a modern swimming techniques-t kellett írni?
2014. aug. 13. 12:59
 7/15 anonim ***** válasza:

"A csokishoz azt a sweet truth címet?Az úszóshoz pedig a modern swimming techniques-t kellett írni?"

Ezekhez én is ezt írtam.

"cigizős szöveghez a fresh air for everyone-t kellett írni?"

én nem ezt írtam, hiszen nem mindenkinek akarják, csak a kocsiban utazóknak kifejezetten, ezért én másikat jelöltem be, valami passenger szerűt.

"A bálnáshoz a fatal meeting-et?A delfineshez dangerous discovery?"

a delfineshez a playmate-s választ adtam, a bálnáshoz meg nem tudom, nem emlékszek, lehet a fatal meetingeset írtam, de tényleg nem tudom.

A szóbelid milyen lett?

Nekem kicsit katasztrófa, mivel nem értettem, hogy mit beszél a társam, és sokat gondolkoztam üres járatban rajta.

2014. aug. 13. 13:10
 8/15 anonim ***** válasza:
Amúgy rág az ideg miatta nagyon izgulok. Én már októberben akarok menni újra, ha nem sikerülne, te mikor akarod megismételni, ha ne adj isten, szükséges lenne?
2014. aug. 13. 13:12
 9/15 A kérdező kommentje:
A szóbelim nekem már megvan rég
2014. aug. 13. 13:14
 10/15 A kérdező kommentje:
Én a delfineshez azért nem írtam a wanted playmat-et mert nem keres játszótársat csak nem akarta kiengedni a nőt.A cigisnél meg szerintem a fresh air a jó mert complaintról nem volt szó de a gyerekeknek meg kell a friss levegő.
2014. aug. 13. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!