TELC Augusztusi nyelvvizsga. Baj?
a reference line az biztos hogy rossz tényleg, de nem tudom hány pontot vonnak le érte. lehetett volna vmi olyasmi h letter of reply. de csak nem ért olyan sok pontot.
a majmos mondatod hibás nyelvtanilag, olyan nincs h the monkeys, nem kell a névelő.
a másik mondatodba is van nyelvtani hiba, úgy értelmezhető, mintha a barátod inna minden este, és mád a "s" is lemaradt róla
Reference Line: Inquiry
én ennyit írtam, és az érvelésem nekem is elég gagyi lett, de remélem 27 pontot megér. (:
"A csokishoz azt a sweet truth címet?Az úszóshoz pedig a modern swimming techniques-t kellett írni?"
Ezekhez én is ezt írtam.
"cigizős szöveghez a fresh air for everyone-t kellett írni?"
én nem ezt írtam, hiszen nem mindenkinek akarják, csak a kocsiban utazóknak kifejezetten, ezért én másikat jelöltem be, valami passenger szerűt.
"A bálnáshoz a fatal meeting-et?A delfineshez dangerous discovery?"
a delfineshez a playmate-s választ adtam, a bálnáshoz meg nem tudom, nem emlékszek, lehet a fatal meetingeset írtam, de tényleg nem tudom.
A szóbelid milyen lett?
Nekem kicsit katasztrófa, mivel nem értettem, hogy mit beszél a társam, és sokat gondolkoztam üres járatban rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!