Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Augusztusi origó nyelvvizsga...

Augusztusi origó nyelvvizsga eredmények?

Figyelt kérdés
Sziastok! Mikor várható az augusztusi itk origó nyelvvizsga eredménye? Ha esetleg kiderül, kinek hogy sikerült? B2 német irásbelin voltam, számomra nem volt könnyű, szerintetek?

2014. aug. 14. 11:57
1 2 3 4 5 6 7
 11/67 anonim válasza:
Szerintem szombaton nem jelenik meg az eredmény...
2014. aug. 16. 22:05
 12/67 anonim ***** válasza:
faszom :( én nem akarok várni mégegy hetet
2014. aug. 16. 22:10
 13/67 anonim válasza:
Én se, de reméljük legjobbakat!! :) Fel a fejjel!! :)
2014. aug. 16. 22:13
 14/67 lésl válasza:

nyíregyházi ITK Origo B2 német szóbeli tapasztalatok?

Miket kérdeztek? Milyen képek voltak a júliusi és augusztusi vizsgákon?

2014. aug. 16. 23:49
 15/67 anonim ***** válasza:
Én most voltam először Origó szóbelin, és leírtam saját szavaimmal azt, amit hallottam, értettem a magnós beszédből. Azt olvastam itt fórumon, hogy az origó nyelvvizsgát javító emberek emberségesek, és rendesek, vagyis remélem hogy összejön az a minimum 8 pont.
2014. aug. 17. 20:15
 16/67 anonim válasza:
Ha így érzed, akkor tuti sikerülni fog, mert én amikor kijöttem 90%-san éreztem, hogy ez most nekem itt megvan, mert a szövegértésnél a 8 pont tuti összejött, rögtön az egyik kérdéssel!! :-) Reméljük holnap már megtudjuk
2014. aug. 17. 22:16
 17/67 anonim ***** válasza:
Én a levélírástól félek. Kicsit túlléptem a 17-20 sort... Meg néhány kifejezésben bizonytalan voltam, de arról írtam, amiről kellett, a forma is megvolt, remélem valahogy összejön a 8 pont. A másik 2 (+1 teszt) nem volt annyira vészes szerintem.
2014. aug. 18. 11:25
 18/67 anonim válasza:
Ne félj tőle,mert azt annyira azt nem veszik figyelembe, a tesztre és a levélírásra és a fordításra én is azt mondom, de a szövegértésbe kicsit belegabalyodtam, de reméljük a legjobbakat!! :-)
2014. aug. 18. 11:53
 19/67 anonim ***** válasza:
Lányok, fiúk! Én személy szerint arról tudok beszámolni, hogy az online felületen a nyelvvizsgám átkerült a "lezárt vizsgák, eredmények" részbe. Az eredmény viszont még nincs meg.
2014. aug. 18. 13:32
 20/67 anonim ***** válasza:
A rutinosak (nekem ez volt életem első nyelvvizsgája) mit tapasztaltak, innentől mennyi idő az eredmény megjelenése?
2014. aug. 18. 13:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!