"One daft girl" ez így értelmes?
Figyelt kérdés
Régebben csináltam egy tumblrt, és ezt adtam neki webcímként, az iskolában németül tanulok, de akkoriban amikor csináltam az oldalt úgy gondoltam, hogy klassz lesz, ha angol címet adok neki. Úgy gondoltam, hogy megvalósítom az elképzelést és tovább folytatom, de nem vagyok biztos abban, hogy értelmes amit megadtam webcímként.2014. júl. 30. 19:58
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ. :)
2014. júl. 30. 20:01
3/3 anonim válasza:
Szerintem is inkább "a".
Legalábbis dulingo.com-on az "egy alma" nem úgy van,hogy one apple hanem an apple.
One-t talán csak számnak használják, de nem vagyok se angol szakos, csak egy angolozó ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!