Ebből ki lehet valami értelmes angol szöveget vagy szót olvasni? Kirakni? cae ic bb dco
Figyelt kérdés
akármit tudtok belöle kiolvasni mondjátok légyszi2014. júl. 6. 18:05
1/5 anonim válasza:
Lhet egyszerűbb lenne, ha tudnánk, hogy honnan szedted, szerinted lehet-e valamivel kapcsolatos, illetve tudod-e, hogy ténylegesen jelent valamit, nem csak egy halandzsa.
2/5 anonim válasza:
Ja, látom már a kulcsszavakat... Szóval valami titokzatos sorozatgyilkos rejtélyes üzenete lehet...
3/5 A kérdező kommentje:
ird be a google ha érdekel hogy Zodiákus.ott kattits a képekre és ott csomo kodolt irás van.nekem ez jött ki.gondoltam valami anagramma vagy ilyesmi.csak unalomüzésböl probálkozom
2014. júl. 6. 20:03
4/5 anonim válasza:
Szerintem meg ha eddig nem fejtették meg, akkor most sem fog sikerülni. Nálunk sokkal nagyobb szakértők próbálkozhattak vele. Ráadásul mi garantálja, hogy angol? Attól, hogy ezt a nyelvet beszélte, a jelei lehetnek például latinul is. Sőt az is lehet, hogy valami olyan rövidítése, ami csak számára értelmes. Plusz lehet véletslen halandzsa is, amit a beteg elméjével nagy dolognak, vagy jó poénnak vélt.
5/5 A kérdező kommentje:
igazad van.ahogy modtam unalom üzés.miért ne?! ajánlanám hogy vagy nézd meg a zodiákus filmet youtuben vagy wikipédiában olvass utána.nagyon érdekes.és mivel nekem is elég hülye de mégis ésszerü logikám van gondoltam megér egy probát.
2014. júl. 6. 20:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!