Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Ebből ki lehet valami értelmes...

Ebből ki lehet valami értelmes angol szöveget vagy szót olvasni? Kirakni? cae ic bb dco

Figyelt kérdés
akármit tudtok belöle kiolvasni mondjátok légyszi

2014. júl. 6. 18:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Lhet egyszerűbb lenne, ha tudnánk, hogy honnan szedted, szerinted lehet-e valamivel kapcsolatos, illetve tudod-e, hogy ténylegesen jelent valamit, nem csak egy halandzsa.
2014. júl. 6. 19:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Ja, látom már a kulcsszavakat... Szóval valami titokzatos sorozatgyilkos rejtélyes üzenete lehet...
2014. júl. 6. 19:23
 3/5 A kérdező kommentje:
ird be a google ha érdekel hogy Zodiákus.ott kattits a képekre és ott csomo kodolt irás van.nekem ez jött ki.gondoltam valami anagramma vagy ilyesmi.csak unalomüzésböl probálkozom
2014. júl. 6. 20:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem meg ha eddig nem fejtették meg, akkor most sem fog sikerülni. Nálunk sokkal nagyobb szakértők próbálkozhattak vele. Ráadásul mi garantálja, hogy angol? Attól, hogy ezt a nyelvet beszélte, a jelei lehetnek például latinul is. Sőt az is lehet, hogy valami olyan rövidítése, ami csak számára értelmes. Plusz lehet véletslen halandzsa is, amit a beteg elméjével nagy dolognak, vagy jó poénnak vélt.
2014. júl. 6. 20:06
 5/5 A kérdező kommentje:
igazad van.ahogy modtam unalom üzés.miért ne?! ajánlanám hogy vagy nézd meg a zodiákus filmet youtuben vagy wikipédiában olvass utána.nagyon érdekes.és mivel nekem is elég hülye de mégis ésszerü logikám van gondoltam megér egy probát.
2014. júl. 6. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!