Hogy kell ezeket angolul leírni? (bővebben katt)
Hogy mondják azt,hogy:
Az én xy éves ... [valakimet(családtagot)]
[őt (mármint azt a családtagot)] Akarom ...[valahova (egy helyre)] beíratni.Érdeklődni szeretnék ...-al [ezzel a tevékenységgel (ahova beíratom)] kapcsolatban
Ezt kéne lefordítani,természetesen a zárójelekben lévő szöveget csak a fordítás segítségéül adtam,és a ...-okat létszíves a fordításban is jelöljétek!Köszönöm.
Bocsi,kis hibát vétettem,na még egyszer:
Az én xy éves ...-at[valakimet(családtagot)]
[őt (mármint azt a családtagot)] Akarom a ...-ba[valahova (egy helyre)] beíratni.Érdeklődni szeretnék ...-al [ezzel a tevékenységgel (ahova beíratom)] kapcsolatban
Ezt kéne lefordítani,természetesen a zárójelekben lévő szöveget csak a fordítás segítségéül adtam,és a ...-okat létszíves a fordításban is jelöljétek!Köszönöm.
I want to enroll my xy years old ... [valakimet(családtagot)]
[őt (mármint azt a családtagot)] to ...[valahova (egy helyre)].I'd like to know more information about the ... [ezzel a tevékenységgel (ahova beíratom)].
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!