Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Ezt a szöveget valaki le...

Ezt a szöveget valaki le tudja nekem fordítani olaszra?

Figyelt kérdés
Ebéd után a Bíró család a szállodába megy. A szálloda közel van. Nem buszra szállnak, mert sok a csomagjuk. Ildikó örül, hogy Ferrari úr autóján mennek. Íme itt van a szálloda. Biróék belépnek a szállodába. "Íme, itt vannak az útlevelek." "Ezek itt a szobák kulcsai." A gyerekeknek két egyágyas szobájuk van a második emeleten. Az első el emeleten nincsenek szabad szobák.
2014. jún. 9. 18:15
 1/1 anonim válasza:

:) Olyan ismerős ez a szöveg, mintha az én olasz könyvemben is szerepelt volna 10 évvel ezelőtt. :))

Dopo pranzo la famiglia Bíró andate nell'albergho. L'albergo é vicino. Non vanno nell'autobus, perché hanno molti pacchetti. Ildikó si piace, che viaggiano con automobile dell' signore Ferrari. Lá c'é l'albergo. La famiglia Bíró entrano nell'albergo. Lá, ci sono i passaporti. Questi sono le chiavi delle camere. I bambini hanno due camere singole nell secondo piano. Nel primo piano non c'é camere libere.

Kíváncsi vagyok mennyit felejtettem, javítsatok ki, kérlek, mert tuti tele van hibával. :)

2014. jún. 19. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!