Ti hogyan fordítanátok ezeket a kicsit szlenges mondatokat angolra?
Figyelt kérdés
Mi a fenét akarsz ezzel a viselkedéssel elérni?
Kezdesz becsavarodni?
Attól tartok, hülyét csinálsz magadból.
Köszi a válaszokat.
2014. jún. 8. 12:10
1/14 anonim válasza:
What the hell do you want to achieve with this behaviour?
Are you becoming cuckoo?
I worry that you are making a fool/idiot of yourself.
2/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Nem is gondoltam volna hogy a "kakukk"-szó jelzi ha valaki bekattan. Egyébként megkérdezhetem hogy Te hol tanultad meg ezeket a kifejezéseket? A legjobb lenne, ha én is le tudnám tölteni valahonnan a megfelelő könyvet - ha lehetséges.
2014. jún. 8. 12:30
4/14 A kérdező kommentje:
:-D És egy csomó nigga él körülötted... :-D
2014. jún. 8. 13:19
5/14 anonim válasza:
Nem, ez egyaltalan nem nigga kifejezes. Inkabb British.
Finom, vicces, nem banto kifejezes arra, hogy valaki bolond.
6/14 A kérdező kommentje:
És mi a megfelelő kifejezés ha bántó akarok lenni? (Már ha nem tartalak fel...)
2014. jún. 8. 13:25
7/14 anonim válasza:
are you off your head? mental, mad, crazy, Are you fucking crazy?
8/14 A kérdező kommentje:
"are you off your head?" Ez tetszik. És nekem nem is tűnik bántónak. A többit már hallottam, ezt még nem.
2014. jún. 8. 13:34
9/14 A kérdező kommentje:
Ami azt illeti, most én is angol nyelvterületen élek, de a klasszikus angoltudásomat ki kéne egészítenem egy kis szlenggel. Amúgy teljesen célirányosan kérdezek, egy leginkább szlengben beszélő ismerősöm agyához próbálok eljutni.
2014. jún. 8. 13:36
10/14 anonim válasza:
Nem tul banto, de tudnod kell kivel hasznalhatod. Csakis haveri alapon, haverokkal vagy valaki kozeliekkel. Nem tanarnak, fonoknek, utcan egy ismeretlen felnottnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!