Tudnátok jó angol nyelvtant elmagyarázó könyveket ajánlani? A német, olasz nyelvtant elmagyarázó könyvek címének is örülnék?
Szia!
Tudnátok jó angol nyelvtant elmagyarázó könyveket ajánlani? A német, olasz nyelvtant elmagyarázó könyvek címének is örülnék?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Angolra tudok ajánlani: Dohár Péter: Kis angol nyelvtan
Érdekes, a hasznos válaszom pillanatok alatt eltűnik, de ha megkérdezem, hogy hova, arra nincs azonnal válasz.
Bár nem nekem lett volna fontos, hasznos. Így azért eléggé nehéz önzetlenül segíteni.
Sziasztok!
Sajnos eddig nem értem rá megnézni a válaszokat, mivel csak most értem haza egy be nem tervezett utazásról.
Kedves Webnyelv! Én se látom a válaszodat, és biztosíthatlak arról, hogy nem én töröltem le (nem is tudnám, hogy hogyan kell).
Kérlek, ha tudod, rakd fel még-egyszer.
Előre is köszönöm.
Köszönöm az érdeklődést! :)
Amennyire emlékszem, azt írtam, hogy az angol/német/olasz kisokos című "könyv" nagyon hasznos, egy zsebben elfér, és a nyelvtan lényege (ha nem is minden) benne van.
Némethez a hagyományos Német nyelvtan középiskolák számára elég jó (Karácsony-Tálasi), de nem tudom, kapható-e.
Olasz nyelvhez létezik a PONS olasz nyelvtan röviden és érthetően, talán más nyelvhez is, de az olaszról tudok biztosan.
Mást nem tudom már, írtam-e, kapásból ezekre emlékszem.
Viszont az nem jó, ha eltűnnek a hasznos válaszok, akármilyen okból is, tenni kéne ellene...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!