Mennyire segít az, ha az ember becsukja a szemét és úgy hallgatja az angol beszédet?
Én rendszeres nézője vagyok az engvid-es tanároknak többek közt James-nek is és ha azt mondja segít akkor segít :D
Amúgy én próbáltam régebben és tényleg könnyebb megérteni hiszen megoszlik a koncentráció a füleiden és a szemeiden és ha becsukod a szemed akkor annyival több jut a füleidre tehát jobban oda tudsz koncentrálni a hallani valóra. :D
Jöhetnek még az érvek,ellenérvek,vélemények.:)
KK. az eddigieket.:)
És azzal értek valamennyire egyet (következtetés után), hogy tényleg segít...
Hallottam annó,hogy aki pl. vak,annak a hallása jobb. Akinek meg más hiányzik,annak meg az összes többi a jó.
És lehet benne valami,hogy ha nem kell pl. a hallás,akkor kiiktatjuk a hangokat és jobban tudunk figyelni, de ha a látás nem kell,akkor szemet becsukni...
Hát, ha csak pl: nem követed a szemeddel becsukva, hogy kell leírni a szót. Koncentrálsz erősen.
Szerintem hasznos lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!