Mit hallgathatnék fülessel, hogy segítsen az angol tanulásban?
Figyelt kérdés
Gondoltam telefonra letöltenék valamit, amivel útközben, buszon tanulhatnám az angolt. Van valami ötlet erre, hogy mi lenne a jó? Eddig középszinten vagyok a nyelvből.2014. ápr. 9. 16:10
1/1 anonim válasza:
Bármit,amit meg szeretnél tanulni:)
Én érthetően éneklő zenészektől szoktam,kinyomtatom a dalszöveget,elolvasom kb 10-15x,egymás után felrakom mp3 lejátszóra,majd melóba menet hallhatom,ha nem tudom lefordítani az egészet,akkor a dalszöveg.hu-n kikeresem,pár napig szoktam egy számot így "használni",addigra egész mondatok ragadnak a fejembe,vagy verset is tölthetsz rá,am meg cinderella-val kezdtem:)a meséknek általában a nyelvtana jobb,mint egy dalszöveg vagy vers.
Otthon meg főzés takarítás közben angol nyelv angol felirat bármilyen film,aminek már jól ismerem a cselekményét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!