Mit jelent ez a (könnyű) német mondat?
Figyelt kérdés
"Wer könnte Ihrer Meinung nach Tiere in der Wohnung halten?"
Szövegkörnyezet: A szomszédom egy hatalmas és veszélyes kutyát tart a lakásában Én félek tőle, és ezt megírom a német barátomnak.
Igazából semmi új szó nincs benne, de mégsem áll össze a szavak kapcsolata :D
Előre is köszönöm! :)
2014. ápr. 8. 20:04
11/15 anonim válasza:
9#
a kishörcsög az nem Meerschweinchen...:)
12/15 A kérdező kommentje:
Istenem, de ne legyetek már ilyen hóbortosak, könyörgöm! :D 54%-os te nem tudom, mit értesz félre, de mindenre válaszolsz, csak arra nem, amire kéne! Tudom, hogy mit akarok írni, abban nem kell segítség, csak azt nem tudom, hogy mit jelent a kérdés, ennyi.....
2014. ápr. 8. 21:19
13/15 anonim válasza:
A 2. válaszoló leforditotta már a kérdést!!!
14/15 anonim válasza:
Tök mindegy, akkor tengerimalac (Meerschweinchen)
Ki tartson állatot? Pl. aki nem zavarja vele a szomszédokat. Es sollte nur jemand Tiere zu Hause halten, der die Nachbarn damit nicht stört-
15/15 anonim válasza:
Meg még fontos, hogy az állat legyen beoltva -
"Der Hund sollte geimpft sein"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!