Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Angolosok, segitenetek?

Angolosok, segitenetek?

Figyelt kérdés

Mar kulfoldon vagyok es nagyon surgos lenne megirnom az oneletrajzomat,mert szeretnek minel elobb munkat talalni. Ezert angolul kellene mindezt megirnom, amelyben kerem aki irna valamit angolul, mit is tartalmazzon a CV.

Nevem,eletkorom, honnan jottem, hol elek most, eddigi munkahely. Nemtudom bele kell e irni az olyat h. 3 gyermekem van. Segitene valaki ebben angolul, nem tudom annyira meg az angolt, mert most tanulom.

2014. márc. 20. 13:49
 1/2 anonim ***** válasza:
Ne felejtsd, iskolaidat, gyakorlatot. Eletkorod, csaladi allapotod es gyerekeid ne ird be. Tulajdonkeppen jogtalanul is kernek. Ez igy van minden angolul beszelo teruleten. Csak Magyarorszagon van hogy fenykepes jelentkezot akarnak es meg azt is hogy mikor voltal a WC-en.
2014. márc. 22. 05:51
 2/2 anonim ***** válasza:
Itt van egy pincéres minta. [link]
2014. márc. 22. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!