Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Valaki letudja forditani a...

Valaki letudja forditani a következő angol szöveget?

Figyelt kérdés
Dear Editor, I am writing to protest about proposal for a new road. It is known that the new road will bring us jobs, however it is spoiled our enviroment. Nevertheless, the municipal council is planning to build that road. First, municipal council says that old road will be rebuilded also the new road would be cheaper than reconstuction the old one. However, in my opinion, it will destroy the nearer forest and natural surroundings. Despite what the council says, it is known that new road increase air polution, which bad influence people health. I think other residents should write to the municipal council about this issue. In my opinion, I recommend this issue. This old road should be reconstructed despite the fact that will cost more money. However, the enviroment will be untouched and it save the human health. I look forward to reading more letters about this issue in your newspaper. Yours faithfully...

2014. márc. 18. 22:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Igen. Le tudom fordítani. De nem csinálom meg helyetted a házidat.
2014. márc. 18. 22:32
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem házira kell hanem érdekel már küldte valaki. 21 vagyok hogy bizonyitsam?
2014. márc. 18. 22:33
 3/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen kérlek fordits én németet tanultam, nem értem
2014. márc. 18. 22:34
 4/12 anonim ***** válasza:

Google translate.

Szerinted ki fog egy kisregényt éjjel begépelni neked?

2014. márc. 18. 23:15
 5/12 anonim válasza:
Elkezdtem neked lefordítani,de ennek a szövegnek semmi értelme..
2014. márc. 18. 23:26
 6/12 A kérdező kommentje:

Igy sikerült leforditani igy jó lesz?

Kedves szerkesztő, írok hogy egy új útról szóló indítványról tiltakozzak. Az ismert, hogy az új út munkákat fog hozni nekünk, mindazonáltal elrontják a környezetet. Azonban a városi tanács azt tervezi, hogy megépíti azt az utat. Először a városi tanács azt mondja, hogy az öreg út szintén újra lesz épitve és az új út olcsóbb, mint a újraépitendő öreg. Mindazonáltal a véleményem szerint ez meg fogja semmisíteni a közelebbi erdőt és a természetes környezetet. Annak ellenére amit a tanács mond az új út épitése a levegő szennyezéséhez vezet, ami rossz hatással van az emberek egészségére. Azt gondolom, hogy a más lakosoknak is kelle írniuk erről a kérdésről a városi tanácsba. A véleményem szerint ajánlom ezt a kérdést. Ezt az öreg utat újjá kellene építeni, ami több pénzbe fog kerülni. Mindazonáltal a természet érintetlen lesz és ez ember egészségét is megmenti. Várom azt, hogy olvassak több levelet erről a kérdésről az újságodban. A tiéd hűségesen...

2014. márc. 18. 23:34
 7/12 A kérdező kommentje:

PannaFlower

Nagyon hálás vagyok, ráér hiszen nem "Házira" kell úgyhogy küldd amikor akarod :)

2014. márc. 18. 23:36
 8/12 anonim ***** válasza:
Honnan szedted? Eleg sok hiba van benne.
2014. márc. 19. 11:05
 9/12 A kérdező kommentje:
Webforditás
2014. márc. 19. 16:08
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem, az angol szoveg hibas. A magyar forditas nem is olyan rossz.
2014. márc. 20. 07:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!