Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Jó angolosok! Jól írtam?

Jó angolosok! Jól írtam?

Figyelt kérdés

Voltam egy angol szavalóversenyen -4. lettem- s kaptam egy angol könyítet olvasmányt /The railway children/ ami 10 részből áll s mindegyikhez tartozik egy-egy feladatsor...

Nos az első részt már elolvastam s megcsináltam a hozzá tartozó feladatokat. Arra szeretném kérni a jó angolosokat, hogy javítsák ki -csak íráskészég, úgyhogy nem kell elolvasni!!!- amit esetleg nem jól írtam benne...

Szoval a feladat a következő:

Imagine you are Peter. Write a page in your dinary about the night your toy engine broke and Father left. (60-80 words)

És én írtam:

Am I a clumsy boy? Yes, I'm. I didn't care of my favorite toy the train engine. But what happened with my father? he promise we'll fix my toy on Saturday afternoon but a few minutes later he left us. All because the two gentlemen speaked with him and my father had to go away... on business. Is the business much more important than his family for my father? Hmm.. I'm afraid of this...

Esetleg valaki elválalná, hogy körölbelül heti egy ilyen szöveget leellenőrizne? akkor írjon privibe! Előre is köszönöm!!!!

#nyelvtanulás #angol #fogalmazás #könyítet olvasvány
2014. márc. 11. 10:57
 1/5 anonim ***** válasza:
A napló az egyébként diary (nem dinary)
2014. márc. 11. 11:57
 2/5 anonim ***** válasza:

But what happened to my father? He promiseD we will

fix my toy on Saturday afternoon but a few minutes later he left us. All because of the two gentlemen who speaked to him and my father had to go away... on business.

Is business more important for my father than his?

Hmm.. I'm afraid of that

2014. márc. 11. 12:00
 3/5 A kérdező kommentje:
az első válaszolónak: ok, igen... szerintem elgépeltem
2014. márc. 11. 12:09
 4/5 A kérdező kommentje:

a második válaszolónak:

Köszi, hogy kijavítottad a hibákat!!!!!

2014. márc. 11. 12:15
 5/5 anonim ***** válasza:

Magam is író vagyok, a következő megjegyzéseim vannak:

and I didn't care for my favorite toy, the train engine.

But what happened to my father? - mi ütött bele?

he promised we'd fix

All because the two gentlemen spoke - a speaked nagyon régies, pl. Milton vagy Shakespeare használta

family, for my father? - itt a vessző helyett semicolon is lehetne.

2014. márc. 11. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!