Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogyan lehetnék jobb angolból?

Hogyan lehetnék jobb angolból?

Figyelt kérdés
Nos az van hogy 14 éves vagyok és idén végzek az általánosba. Elsős korom óta tanulom az angolt tagozaton, de ennek ellenére nem nagyon megy az angol. Az angolról magyarra forditással semmi baj de a magyarrol angolra forditásal annál inkább. Tehát inkább a nyelvtani része nem megy és bármennyire is figyelek és probálom nem megy. Egyszeruen nincs nyelvérzékem, és ez miatt folyékonyan se tudok beszélni.. Nagyon szeretném megtanulni és az lenne a kérdésem hogy mit tehetnék annak érdekébe hogy sokkal jobban menjem az angol? értelmes válaszokat. köszi:)
2014. jan. 25. 13:29
 1/1 anonim válasza:

Nézz minden filmet angolul, a kedvenc számaid szövegeit fordítsd le! Ezzel javíthatod a beszélőkédet.

A nyelvtanhoz pedig nagyon ajánlom Szalai Nóra nyelvtanos könyveit! Nagyon jól írja le az igeidőket. (Ő a szerkesztője az 5PercAngol című újságnak is, ezt is ajánlom)

Mivel most végzel az általánossal, még semmivel nem vagy elkésve. Menni fog ez majd jobban is.

Nekem sem ment az angol ilyenkor, azonban a mostani célom az anglisztika!

Remélem segítettem :)

PS: [link]

2014. jan. 26. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!