Milyen nyelvet tanuljak?
Figyelt kérdés
Üdv!
Úgy döntöttem, szeretnék megtanulni egy új nyelven beszélni.
Jelenleg beszélek angolul felsőfokon és németül középfokon. Milyen nyelvet javasoltok harmadik idegen nyelvként? Melyik nyelvet legkönnyebb megtanulni, ha beszélek angolul és németül (angolt preferálom minden esetben)?
Köszi!
2014. jan. 12. 19:09
1/8 anonim válasza:
Hát az első két nyelv után a harmadik már elvileg könnyű! Úgyhogy szerintem azt tanuld, amit szeretnél és amire van lehetőséged!
3/8 anonim válasza:
Előzővel egyetértek. Gyúrjál rá egyikre vagy másikra. A felsőfok még nem a világ!
4/8 anonim válasza:
Állítólag a magyaroknak könnyű tanulni finnül mert van benne egy kicsi hasonlóság..
5/8 anonim válasza:
Szerintem tanulj valami latin nyelvek (spanyol, francia, olasz), oroszt, vagy kínait, mert ezek a nyelvek elég keresettek és azok is lesznek a jövőben is, figyelembe véve, hogy hányan beszélik őket.
6/8 A kérdező kommentje:
Olyan nyelv tanulására gondoltam, ahol előnyös, hogy beszélek angolul és németül.
Amit mondtam, azt nyelvvizsgáimra mondtam. A valóságban ez több.
Angolul folyékonyan beszélek bármiről gyakorlatilag és jelenleg angol-magyar fordítóként dolgozom.
Németül is folyékonyan beszélek, de csak hétköznapi dolgokról.
2014. jan. 13. 14:30
8/8 A kérdező kommentje:
Az holland kb :)
2014. jan. 15. 15:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!