Mandarin nyelv tanulása hogyan?
Figyelt kérdés
Nem találok túl sok anyagot a tanuláshoz,olyat főleg nem ami összetett és tartalmazza egyben a nyelvtant és minden egyebet, maximum olyat ami angolul íródott:) A másik pedig, hogy olyan oldalt sem találtam még ahol azt is mutatják, hogy az írásjelek vonalait milyen sorrendben kell "megrajzolni". Tudomásom szerint az sem mindegy. Vagy de?2014. jan. 12. 12:20
1/5 anonim válasza:
Angolt már pedig érdemes tudnod, hogyha autodidakta módon szeretnél mandarin nyelven tanulni. Megvan a prioritási sorrend. Angol felsőfok, utána érdemes elkezdeni a mandarint. Szerintem.
2/5 A kérdező kommentje:
azt nem mondtam,hogy nem tudok angolul:)csak nem felsőfokon épp.A prioritás,hát nem tudom..van erre szabály,hogy milyen nyelvet tanulhat az ember?:)
2014. jan. 12. 13:05
3/5 A kérdező kommentje:
most angol oldalakat nézek,lényegesen több minden van..csak azért mégis könnyebb lett volna,ha minden magyarul van:)
2014. jan. 12. 13:20
4/5 anonim válasza:
Hát a prioritási sorrend nem azt mondja meg, hogy mit lehet tanulni, hanem hogy mi a fontosabb.
5/5 anonim válasza:
[link] mutatja a vonássorrendet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!