Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Elég ha csak szavakat tanulok?

Elég ha csak szavakat tanulok?

Figyelt kérdés

Nem rég kezdtem angolt tanulni és most csak szavakat tanulok szerintetek jól teszem ?

Ti hogyan sajátíttok el egy nyelvet?

2014. jan. 11. 21:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem valamikor elég csak szavakat tanulni.
2014. jan. 11. 22:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nem elég, sokszor hallom, hogy ne tanulj nyelvtan, mert majd úgyis rád ragad. Szerintem ez így hülyeség, rád ragad egy idő után, de ha semmilyen alapod nincs akkor csak szenvedni fogsz. Mert hiába tudod betéve a szótárt, ha a mondattanod gyenge, nem érted meg, használni meg végképp nem tudod. Annyiszor találkozom azzal, hogy sokan félreértelmeznek vagy még inkább félrefordítanak mondatokat pusztán azért, mert a szintaxisuk nincs rendben.
2014. jan. 11. 23:02
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem, nem elég. Az egy dolog, hogy az elején nem tudsz mondatokat vagy kifejezéseket tanulni, mert nem értesz meg egy egynyelvű szótárat. Az meg egy másik, hogy amikor már megérted, akkor már nem lesz elég ez a módszer.

Vagy van a kérdésed másik megközelítése, ha esetleg azt gondolod, hogy nyelvtan nélkül tanulsz, csak kifejezéseket. Lehetetlen. Érteni kell valamennyire a nyelvtant először.

2014. jan. 12. 00:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Szókapcsolatokat is tanulj
2017. ápr. 11. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!