Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Szerintetek sikerülhet?

Szerintetek sikerülhet?

Figyelt kérdés
3 hónapom van az osztályozóig, nem sokkal utána jön az érettségi. Több éve tanulok angolul, de nem érzem jónak magam, buktam már meg nyelvvizsgán, és nagyon félek. Most találtam külön tanárt, nem sokára járhatok hozzá? Nem vagyok nyelvzseni, elég nehezen tudok beszélni idegennyelven. Mennyi időt kell majd szánnom rá szerintetek a következő pár hónapban, hogy minimum a 4-es meglegyen, de azért jó lenne az 5-ös? Sikerülhet úgy, hogy közben a többi tantárgyat sem szabad elhanyagolni?
2014. jan. 11. 14:01
 1/2 anonim ***** válasza:

Talán sikerülhet. Ne haragudj, de erre nem lehet semmit biztosan mondani, csak hogy vagy sikerül, vagy nem. Nagyon kevés infót adtál meg: nem érzed magad jónak, buktál már meg nyelvvizsgán. És ebből kéne leszűrni, hogy lehetsz-e legalább 4-es. :-)

Remélem érzed, hogy ez nem könnyű kérdés.

2014. jan. 11. 14:21
 2/2 anonim ***** válasza:
Tanulás kérdése. A nyelvvizsga szerintem elég lájtos, emelt szinten (érettségi) is egész jól eltudtam beszélgetni, pedig csak 4 éve tanultam angolt, és inkább a németre gyúrtam, meg nem is tanultam rá sokat (és nyelvérzékem se túl sok van). Tehát tanulni kell, és akkor sikerülhet.
2014. jan. 11. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!