Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Ezek után sikerülhet a nyelvvi...

Ezek után sikerülhet a nyelvvizsga? Többi lent

Figyelt kérdés
Ha a középfokú angol nyelvvizsgán 3-5 percig, vagy amíg meg nem állítanak folyamatosan és helyesen beszélek magamról, a tételt nagyon jól el tudom mondtani, a kiejtésem persze nem tökéletes, de a partner beszédét nem nagyon értem, olyanokat mondok neki, hogy ismételje meg, beszéljen hangosabban, nem értem.
2012. aug. 16. 12:29
 1/8 anonim ***** válasza:
Úgy gondolom, hogy ez nem elég, mivel a kommunikáció egy másik féllel nagyon fontos, meg kell hogy értsd.
2012. aug. 16. 12:37
 2/8 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen nyelvvizsgára mész. Ez maximálisan elég egy ECL-re.
2012. aug. 16. 12:47
 3/8 A kérdező kommentje:
igen, ECL-re készülök
2012. aug. 16. 12:52
 4/8 anonim ***** válasza:
75%

...és még azt mondják, hogy nincs szintbeli különbség a bizonyos típusú nyelvvizsgák között!

Origón ez nem lenne elég.

Az is hülyeség, hogy kevésbé számít hogy hibázol nyelvtanból, csak beszélj, beszélj, beszélj. Ez vetítés.

Az nem beszéd, ha valaki helytelenül használja a nyelvtant, szókincset! Az halandzsa!

2012. aug. 16. 13:14
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha a magyar embert nem érted meg akcentussal, akkor mit várnál egy külfölditől? Most komolyan, egy anyanyelvit még nehezebb lenne megértened, ismételheti ahányszor akarod, kiabálhat is, akkor se értenéd meg. Ez a szint még nem középfok, nem a tételeket kell megtanulni és felmondani, mint a leckét, hanem gondolkodni kell az adott nyelven és akkor nem akadsz meg ha belekérdeznek, ha nem teljesen érted a partnert, stb. Improvizálni is kell tudni, mindenre fel kell készülni, nem tudhatod miről kell majd beszélned, milyen témák várnak és hogy a partnered milyen lesz, sőt ott van még a vizsgadrukk is.

Lehet, hgy átcsúszol, nincs kizárva, de messzire nem kell menned a tudásoddal, az is biztos. Gyakorolj, hallgass sok eredeti angol szöveget, zenét és nézz filmet. Minden készség fejleszthető kellő akarattal és szorgalommal.

2012. aug. 16. 19:52
 6/8 anonim ***** válasza:

A hallásértéseden javíthatsz, hallgass angol nyelvű rádiót, videót (pl. youtube, stb), nézz tévét angol nyelven, ilyen van egy csomó.

Az origós nyelvvizsgával meg ne jöjjön senki, semmivel nem nehezebb, mint egy ecl.

2012. aug. 17. 09:31
 7/8 anonim ***** válasza:

Első válaszoló vagyok.

Én is ECL nyelvvizsgán voltam és ennyi nem lett volna elég, hiszen pont az a feladat, a vél, hogy egy másik személlyel, aki lehet idegen is, hogyan tudsz kommunikálni.

2012. aug. 17. 11:24
 8/8 anonim ***** válasza:
*a cél
2012. aug. 17. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!