Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Sikerülhet úgy az írásbeli...

Sikerülhet úgy az írásbeli nyelvvizsga csalás, hogy együtt bemegyünk ő írja az enyémet én írom az övét?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam simán lehetne úgy csalni, hogy egy jó nyelvtudással rendelkező ismerőssel megyek nyelvvizsgázni, ő használja az én adataimat én pedig az övét. ő megbukik, mert én írom neki a vizsgát, de én átmegyek, mert ő írja nekem
2012. okt. 16. 17:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%
Gondolom nyelvvizsgán is úgy van, hogy személyivel kell menni... /Mint minden vizsgán!/
2012. okt. 16. 17:05
 2/11 A kérdező kommentje:
személyivel azt tudom, de egyeztetik minden központba, hogy a te adataidat írtad rá a papírra,
2012. okt. 16. 17:07
 3/11 anonim ***** válasza:
92%

Azonosító matricát kapsz, amin egy kód van, azt kell ráragasztani a nyelvvizsga feladatlapra, és mindenkinek egyesével adják oda.

És általában nyelvvizsgán nem egy tanár van bent írásbelin sem. 2-3 ember figyel mindent hogy rendben működjön a vizsgáztatás.

2012. okt. 16. 17:11
 4/11 anonim válasza:
22%
szerintem ha hasonlíttok egymásra működik, de attól te még nem fogod tudni a nyelvet :P
2012. okt. 16. 17:11
 5/11 A kérdező kommentje:
Úgy tudom nem minden nyelvvizsgán van ilyen matricázás
2012. okt. 16. 17:15
 6/11 anonim ***** válasza:
31%
Jó ötlet, ha hasonlítotok egymásra.
2012. okt. 16. 18:57
 7/11 anonim ***** válasza:
86%

Én Kitex-en voltam, ez egy szakmai nyelvvizsga.

Online jelentkeztem rá, ott meg kellett adni a személyes adatokat (kereszt- és vezetéknév, szül. dátum, helyszín, levelezési cím, anyja neve, személyi ig. szám) majd befizetni a vizsgadíjat. Mikor írsbelizni mentem (szövegértés + levél), a vizsgabiztos aláíratott velem egy papírt, elkérte a személyimet, és az után írhattam csak alá a részvételi ívet illetve vehettem át a matricákat, amiket a feladatlapokra kellett ragasztani. Magnónál szintén tüzetesen megnézték a személyim képét és szóbelin is. Ezért gondolom, hogy hülyeség az egész, mert ha egy teremben lesztek cserélt személyivel, az bizony feltűnő!!! Ha az első nem is bukik le, a másik biztos, mert nem hülyék az emberek!

Egyszerűbb (és anyagilag is jobban megéri) ha a te adataiddal megy vizsgázni a másik ember, aki hasonlít rád és tudja a nyelvet. Talán ő átcsúszik az ellenőrzésen és meglesz a sokat érő papírod!

2012. okt. 16. 19:47
 8/11 anonim ***** válasza:
Egyszeru. Nem kell ezt bonyolitani. Te is meg az ismerosod is jelentkeztek nyelvvizsgazni, majd mindketten a masik nevét irjatok ra a lapra. A kerdezo is erre gondolt, ugy ertelmezem. Ha nincs matricazas, akkor siman mukodik... senki nem beszelt olyanokrol, hogy szemelyit cserelnenek meg ilyenek.:D
2016. febr. 20. 11:15
 9/11 anonim ***** válasza:
83%
Ha egypetéjú ikrek vagytok, akkor sime ügy.
2016. febr. 20. 23:07
 10/11 anonim ***** válasza:
Utolso. Hogy jon ide, hogy hasonlitaniuk kell? Ennyire nem lehet szar a szovegertese egy csomo embernek. Gondold vegig, hogy mit is ir a kerdezo. Az egesznek az a lenyege, hogy egyaltalan nem szukseges, hogy hasonlitsanak egymasra...
2016. febr. 22. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!