Sikerülhet úgy az írásbeli nyelvvizsga csalás, hogy együtt bemegyünk ő írja az enyémet én írom az övét?
Azonosító matricát kapsz, amin egy kód van, azt kell ráragasztani a nyelvvizsga feladatlapra, és mindenkinek egyesével adják oda.
És általában nyelvvizsgán nem egy tanár van bent írásbelin sem. 2-3 ember figyel mindent hogy rendben működjön a vizsgáztatás.
Én Kitex-en voltam, ez egy szakmai nyelvvizsga.
Online jelentkeztem rá, ott meg kellett adni a személyes adatokat (kereszt- és vezetéknév, szül. dátum, helyszín, levelezési cím, anyja neve, személyi ig. szám) majd befizetni a vizsgadíjat. Mikor írsbelizni mentem (szövegértés + levél), a vizsgabiztos aláíratott velem egy papírt, elkérte a személyimet, és az után írhattam csak alá a részvételi ívet illetve vehettem át a matricákat, amiket a feladatlapokra kellett ragasztani. Magnónál szintén tüzetesen megnézték a személyim képét és szóbelin is. Ezért gondolom, hogy hülyeség az egész, mert ha egy teremben lesztek cserélt személyivel, az bizony feltűnő!!! Ha az első nem is bukik le, a másik biztos, mert nem hülyék az emberek!
Egyszerűbb (és anyagilag is jobban megéri) ha a te adataiddal megy vizsgázni a másik ember, aki hasonlít rád és tudja a nyelvet. Talán ő átcsúszik az ellenőrzésen és meglesz a sokat érő papírod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!