1 éven belül sikerülhet az angol meg a német középfokú nyelvvizsga? 13 évig tanultam a suliban németet és 100 órás angol nyelvtanfolyamon vettem részt eddig.
Figyelt kérdés
2012. aug. 21. 22:42
2/4 A kérdező kommentje:
nem lehetetlen?
2012. aug. 22. 07:38
3/4 anonim válasza:
Nem lehetetlen, sőt, simán sikerülhet.
4/4 anonim válasza:
Sikerülhet, én is letettem őket.
12 évig tanultam németül, angolul 4 évig.
Szakmai középfokokat tettem mindkét nyelvből, a német elsőre sikerült, vizsga előtt 3 hónapig jártam tnárhoz heti 2x2 órában, ismételni, gyakorolni és felkészülni a szakmai témákból. Simán meglett a szakmai középfokom.
Angolból 100 órás intenzívre is jártam, majd szintén 3 hónapig tanárhoz 2x2 órában, elsre nem csúsztam át, másodszorra sikerült jó eredménnyel. A vizsgákat 1 év eltéréssel tettem le. Szóval nincs lehetetlen, csak akarni kell.
Egyéb kérdés? :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!