Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Angol középfokú nyelvvizsga...

Angol középfokú nyelvvizsga vagy emelet szintű érettségi?

Figyelt kérdés

Nem tudom eldöntsem melyiken érné meg vizsgát tegyek, mert a nyelvvizsga és az őszi érettségi szintén októberben lesz, tehát időben ugyanaz, mivel nem vagyok semmilyen tanulói jogviszonyban így pénzben is minimális különbség. Egy éve járok angol tanárhoz, középszintű érettségim 50% lett 2011-ben úgy, hogy egy szót nem tanultam rá, most meg már egy éve csak ezt tanulom.

Szerintetek melyik a könnyebb vagy melyiken éri meg megpróbálni?

2012. aug. 16. 18:00
 1/2 anonim ***** válasza:

Én mindenképpen nyelvvizsgát javaslom ,de amúgy semelyik sem könnyű.

Jó lenne tudni azt is ,hogy mi a célod vele. Neked csak a papír kell vagy konkrétan használni akarod?

Nekem pl csak érettségim van ,de az elbeszélgetésen hirtelen váltottak angolra és tudtam válaszolni. Így a papírt nem is kérte..

2012. aug. 16. 18:30
 2/2 A kérdező kommentje:

Hát konkrétan nincs munkám, meg nem is készülök külföldre, sőt felvételihez se kell. Tehát végül is csak a papír bár azért nyilván akarom majd használni is de jelenleg nincs konkrét cél vele csak, hogy meglegyen.

Érettségi mellett szól, hogy a régi sulimban aki tanított hozzá járok külön most már egy éve, tehát ott is lenne rá sansz, hogy ő vizsgáztat akkor meg a szóbeli csak meg van.

Nyelvvizsga mellett meg szól, hogy bár pár ezerrel drágább de le lehet külön is tenni és ha az eleje nem sikerül nem az egész pénzt bukom első körben.

2012. aug. 16. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!