Mit jelent ez a rövidke mondat? "variety of media outlets compared to a few decades ago"
köszi :)
de ez? "The presence of internet also has led to creativity among young costumers with the letter setting up"
Miért ragadsz ki 3/4 mondatokat? : Annyival jobb, mint az egész?
Ráadásul pont szerencsétlen az elválasztás, mert többféle jelentés lehetséges aszerint hogy "the variety of" (valaminek a sokszínűsége/változatossága) vagy "a variety of" (különféle, változatos). :)
Nézzük a teljes két mondatot:
"Consumers nowadays have a variety of media outlets compared to a few decades ago. The advent of the Internet and services provided through it, has enabled many of us to gain access to instant and a variety of news and entertainment."
Manapság a fogyasztóknak a korábbi évtizedekhez képest sokkal több féle médiaorgánum áll a rendelkezésére. Az internet és a rajta keresztül nyújtott szolgáltatások beköszönte lehetővé tette, hogy mi sokan azonnali és változatos hírekhez és szórakozásokhoz férjünk hozzá.
Próbálom értelmezni a kérdést. Ami idézőjelben van, az valami cím-szerűség akar lenni? Merthogy mondatnak nem mondat. Tehát ezzel csak megadtad a témát, a kérdés pedig a leírásban megadott mondatra vonatkozik?
Ha igen, akkor annyi biztos, hogy nem 'letter' hanem 'latter' - akár te írtad el, akár a forrásodban volt elírva.
Így szerintem már a mondatot is fogod érteni, a 'latter' egyszerűen a 'young customers'-t helyettesíti, mert jó eséllyel az is el van írva, 'costumers' nem értelmes ebben a mondatban.
Igazatok van!Tényleg elírtam.Ez egy esszé egyébként,amit neten találtam.Köszi a válaszokat!
Hááát,mikor leszek én olyan jó angolos,mint Ti?? Sose :(
Elkeseredtem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!