Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Melyik a 'legkönnyebben'...

Melyik a 'legkönnyebben' megtanulható nyelv? Jelenleg angolt tanulok ás németet de a németet utálom.

Figyelt kérdés
2013. nov. 8. 18:43
 1/3 anonim ***** válasza:

ha csak azért kell, hogy legyen egy nyelvvizsgád: a Lovári...

...viccet félre téve: nekem az olasz volt a legkönnyebb!

(az angollal küszködtem, a franciát, meg nem tudtam szabályosan kiejteni)

2013. nov. 8. 19:09
 2/3 anonim ***** válasza:
2013. nov. 9. 17:17
 3/3 Ravel válasza:

Amelyik érdekel!

Elsőre közhelyesnek tűnhet, de szerintem nagyon igaz. Személyes példám: főnyelvem nekem is angol (ez egyébként érdekel és szeretem is), suliban második idegen nyelvként kötelező volt németet tanulnom. Kb 5 évig tanultam és nem tudok belőle semmit. Pár hónapja lehetőségem nyílt elkezdeni a franciát, ami viszont már évek óta vonzott. Már most többet tudok belőle mint németből.

Szóval szerintem inkább az alapján válassz, hogy mi az ami tetszik mert azzal fogsz is foglalkozni.

2013. nov. 10. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!