Melyik a legkönnyebben és leggyorsabban tanulható nyelv? Diploma miatt lenne szükségem egy második nyelvvizsgára.
Figyelt kérdés
2013. aug. 26. 19:08
1/12 anonim válasza:
Angol, szlovák. De ha a könnyűségre mész, angol a legkönyebb.
2/12 anonim válasza:
az első nyelvvizsgát miből van?
amúgy szerintem az angol a legkönnyebb
3/12 A kérdező kommentje:
van egy angol felsőfokúm és amellé kéne egy középfokú
2013. aug. 26. 19:20
4/12 anonim válasza:
Más nyelvet még soha nem tanultál?
Mert ha már valamit elkezdtél valamikor, akkor azt
kéne folytatni
5/12 anonim válasza:
Talán az orosz
Vagy a spanyol
Vagy az eszperanto
6/12 anonim válasza:
Eszperantót nem fogadják el, 49%-os okostojás.
Spanyolt ajánlom, esetleg olaszt vagy németet. De a spanyol dallamos nagyon, könnye(bbe)n tanulható. :)
7/12 A kérdező kommentje:
németet tanultam korábban,de sajnos nem volt kemény a tanár....spanyolból nagyon-nagyon alapom van,köszönés,így hívnak,számok.....spanyolnak vagy németnek könnyebb a nyelvtana szerintetek?
2013. aug. 26. 20:16
8/12 anonim válasza:
Spanyol sokkal könnyebb mint a német. Angol felsőfokú mellé egy spanyol középfokot fél év alatt össze lehet hozni.
Angol felsőfok után most nyár közepén kezdtem el spanyolozni, kb annyit tudtam hogy bemutatkozás és elmondani hány éves vagyok de a köszönés már nem ment, most már gond nélkül megértem az újságcikkeket.
9/12 A kérdező kommentje:
de ügyes vagy! és mennyi időt fordítasz rá?
2013. aug. 26. 21:06
10/12 anonim válasza:
Átlagban olyan 6-8 órát tanulok, plussz még megnézek 2-3részt sorozatokból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!