Melyik a legkönnyebben tanulható nyelv? (a cigány után)
német sem nehéz,és világnyelv,és a mellettünk lévő országokba is sokan beszélik.Ausztriába tuti.:D
én is nyúzom az angolt 10 éve,de semmire se megyek vele,unalmas,nehéz,stb...
én váltok németre.
Jajj, a lengyelt nee :D
Az én édesanyám anyanyelvi szinten beszél lengyelül (az ő nagyszülei még lengyelek voltak, áttelepedtek Magyarországra; édesanyám már nyelvtanfolyamon tanult lengyelül), és pár éve megpróbálkozott azzal, hogy "nekem úgyis olyan jó érzékem van a nyelvekhez", hát megtanít lengyelül. Odáig ment, hogy ki tudom olvasni a legbonyolultabb szavaikat is, és egynéhány szót ismerek, de én itt megálltam. Második válaszoló voltam.
Német könnyű? Az angol sokkal könnyebb nem?
Nem tanultam németet, de tervezem. Bár sok ismerősöm szerint elég nehéz nyelv...
Egyértelműen spanyol!
A francia gyönyörű, de nagyon jó nyelvérzékre van hozzá szükség... szóval aki itt a franciát mint könnyen tanulható nyelvet akarja ráderőltetni - az csak magát akarja polírozni :P már ha egyáltalán tud franciául...
"az csak magát akarja polírozni :P már ha egyáltalán tud franciául..."
Köszi! A kérdező azt kérdezte, hogy ki szerint melyik a legkönnyebben tanulható nyelv. Én vbálaszoltam, erre megkapom, hogy nagyképű vagyok és hazudok. Öröm ide írni, egyes emberek rettentő szemetek. Oké, hazudtam, nem tudok franciául, magyarul sem beszélek, én egy ufó vagyok, tanulj ufónyelven. Jó a nyelvérzékem, most ezt szégyellnem kellene. De ha olvastál volna, akkor azt is leírtam, hogy nekem pl. az állítólag könnyű cuigány nyelv nehezebben ment (ja igen, most is hazudok, azt sem tanultam) , mert teljesen más a nyelvtanlogikája. Mindent mindennel egyeztetni kell és ehhez én túl rendszertelen vagyok, nekem a francia jött be a legkönnyebben, de ettől még nem mondtam azt hogy az a legkönnyebb.
Mielőtt valakit nagyképűnek és hazugnak nevezel, gondolkodj el, ha tudsz olyat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!