Hogyan vehetném rá, hogy tanuljon?
Én sem tanultam semmit középsuliban,szinte mindenből 2es voltam,nem érdekelt az egész nem láttam értelmét semmi motivációm nem volt
Ilyen állapotban hiába próbálod neki magyarázni,ha szarik az egészre magasról
Én 12.ben kezdtem el tanulni,akkor is csak azért hogy felvegyenek egyetemre,és nem bánom hogy így volt,nincs belőle semmi hátrányom
Motiváció kell a csajnak. Azt kell elérni, hogy a szavakat épp olyan érdekesnek lássa, mint mondjuk a mozifilmeket (amiket fogadok, tud a memóriájában tárolni).
Sajnos, ha nem érdekli a nyelv, esetleg még utálja is, azon nem tudsz vagy csak nagyon nehezen segíteni. Minden embernél vannak témák amikkel szívesen foglalkozik, és olyanok, amikkel nem. Ezen nagyon nehéz változtatni.
Egy dolog azonban biztos. Az, hogy NE BUKJON MEG, mindenkitől elvárható. Ha sík hülye, akkor is egy kettest össze kell hogy tudjon kaparni. Ha utálja a tantárgyat, akkor is.
Küldjétek el McDonald's-ba egy hónapra dolgozni, hogy lássa, milyen jövő vár rá, ha nem fog tanulni. :p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!