Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Kb fél év alatt meg lehet...

Kb fél év alatt meg lehet szerezni az angol középfokú nyelvvizsgát a kezdő szinttől?

Figyelt kérdés

heti mennyi órára lenne szükség,ha nyelvsuliba beiratkozok?

egyáltalán lehet ilyen rövid idő alatt a középfokúig eljutni?

2013. nov. 4. 18:56
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
50%

Ha számodra ez kérdés, akkor gyaníthatóan nem tanultál még idegen nyelvet.

Létezik olyan csodagyerek, aki megtanul fél év alatt középfokig egy idegen nyelvet, ha az kb a 10-12. nyelve.

Szóval a válasz az, hogy ELVILEG igen, de rád ez nem vonatkozik...

2013. nov. 4. 19:12
 2/20 gas72 válasza:
87%
általában 0. osztályokban is egy tanév alatt szerzik meg (NEM MINDENKI), ha nulláról indultak, kb heti 18-25 tanórával. de ha te ennél jóval többet tudsz majd tanulni, van kitartásod, és netán egy csodagyerek vagy, akkor nem lehetetlen :) u.i.: nyelvsuliba nem jártam, úgyhogy nem tudok róla nyilatkozni
2013. nov. 4. 19:26
 3/20 anonim ***** válasza:
57%
Sajnos azt kell hogy mondjam, hogy nem. :( Mi az iskolában heti 6 órában tanuljuk az angolt, már 4. éve, és csupán 1-2 főnek van nyelvvizsgája, nekik is úgy, hogy magántanárhoz jártak. Én is épp most fogok nyelvvizsgázni (harmadjára szóbelizek - Origó), pedig angolból végig ötös voltam, és én is járok magántanárhoz. De ha fél év alatt sikerül neked, akkor nagy-nagy respect!! Sok szerencsét.. ;)
2013. nov. 4. 19:48
 4/20 anonim ***** válasza:
*középiskola
2013. nov. 4. 19:48
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Fél év alatt nem tanulsz meg rendesen angolul az tuti.

A nyelvvizsgára van némi esélyed, de én szánnék rá 1 évet.

Napi min. 2-4 óra tanulás.

2013. nov. 4. 21:17
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
ha nagyon szorgalmas vagy, de elég kevés az esélye.
2013. nov. 4. 21:37
 7/20 anonim ***** válasza:
30%

1-8 év

1 év ha már egy másik nyelvből van felsőd

2013. nov. 4. 22:01
 8/20 A kérdező kommentje:

és 1év alatt már sikerülhet?

egyébként a német középfokúm megvan, most készülök a felsőfokúra.

2013. nov. 5. 11:08
 9/20 anonim ***** válasza:

Csak úgy lehet, hogyha mást nem csinálsz

Tehát csak arra készülsz

2013. nov. 5. 16:04
 10/20 anonim ***** válasza:
83%

Nem értek egyet az előttem szólókkal, igenis le lehet tenni egy középfokú nyelvvizsgát angolból fél év alatt, ez csak motiváció és szorgalom kérdése! Ha nagyon komolyan gondolod és tényleg nekiállsz tanulni, angol szövegeket olvasol, gyakorlod a kiejtést, a beszédet, angol szövegeket hallgatsz stb., fél év alatt simán el lehet jutni egy normális szintre, és nem kell ehhez csodagyereknek lenni, csak nagyon oda kell tenni magad és tanulni minden nap (legalábbis majdnem minden nap).

Már csak azért is fogom ezt mondani, mert nekem is hasonló célkitűzésem van jelenleg, július közepe óta tanulok olaszul és márciusban megyek középfokú nyelvvizsgázni és tudom, hogy meg lehet csinálni, csak tanulni kell és a megfelelően hozzáállni a dolgokhoz (ezek nélkül viszont tényleg nem fog menni, de semmi más sem!).

2013. nov. 5. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!