Kb fél év alatt meg lehet szerezni az angol középfokú nyelvvizsgát a kezdő szinttől?
heti mennyi órára lenne szükség,ha nyelvsuliba beiratkozok?
egyáltalán lehet ilyen rövid idő alatt a középfokúig eljutni?
Ha számodra ez kérdés, akkor gyaníthatóan nem tanultál még idegen nyelvet.
Létezik olyan csodagyerek, aki megtanul fél év alatt középfokig egy idegen nyelvet, ha az kb a 10-12. nyelve.
Szóval a válasz az, hogy ELVILEG igen, de rád ez nem vonatkozik...
Fél év alatt nem tanulsz meg rendesen angolul az tuti.
A nyelvvizsgára van némi esélyed, de én szánnék rá 1 évet.
Napi min. 2-4 óra tanulás.
1-8 év
1 év ha már egy másik nyelvből van felsőd
és 1év alatt már sikerülhet?
egyébként a német középfokúm megvan, most készülök a felsőfokúra.
Csak úgy lehet, hogyha mást nem csinálsz
Tehát csak arra készülsz
Nem értek egyet az előttem szólókkal, igenis le lehet tenni egy középfokú nyelvvizsgát angolból fél év alatt, ez csak motiváció és szorgalom kérdése! Ha nagyon komolyan gondolod és tényleg nekiállsz tanulni, angol szövegeket olvasol, gyakorlod a kiejtést, a beszédet, angol szövegeket hallgatsz stb., fél év alatt simán el lehet jutni egy normális szintre, és nem kell ehhez csodagyereknek lenni, csak nagyon oda kell tenni magad és tanulni minden nap (legalábbis majdnem minden nap).
Már csak azért is fogom ezt mondani, mert nekem is hasonló célkitűzésem van jelenleg, július közepe óta tanulok olaszul és márciusban megyek középfokú nyelvvizsgázni és tudom, hogy meg lehet csinálni, csak tanulni kell és a megfelelően hozzáállni a dolgokhoz (ezek nélkül viszont tényleg nem fog menni, de semmi más sem!).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!