Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mennyire nehéz egy Angol...

Mennyire nehéz egy Angol középfokú nyelvvizsga?

Figyelt kérdés

Nagyjából semmit nem tudok erről az egészről.

Hallottam Origot,TELC-t meg még pár fajtáját igazából ezeknek nem tudom a jelentését meg ,hogy működik az ilyesmi.

És a kérdésre visszatérve,milyen nehéz ? Gimnázium/szakközép utolsó két évébe érdemes letenni valamint pl egy 3-as tanuló angolból is le tudja tenni,viszonylag könnyen ?

2013. nov. 1. 11:31
 1/8 anonim ***** válasza:
52%

Erre nehéz értelmes választ adni, attól függ mennyire tudsz angolul. Ha el tudsz navigálni angol sajtóban, feliratosan filmet nézni, és hasonlóak, akkor sima ügy. A 13 éves kishúgom most tett le felsőfokú (!) nyelvvizsgát, csak azért mert sokat netezett. Én kb 10 éve, 15 évesen raktam le... egyáltalán nem tartottam nehéznek.

Viszont normális nyelvtudáshoz a sulin kívül is teperni kell, nézz angol filmeket, olvass képregényeket, stb.

Ezen felül ajánlom, hogy tölts le próbateszteket (pl onnan, ahová mennél nyelvvizsgázni) és nézd meg az elvárt szintet.

2013. nov. 1. 11:50
 2/8 anonim ***** válasza:
20%

Egy 3-as nem tudja letenni. Még a négyes se valószínű- Sőt az 5-ös se 100%.

Kb. emelt szitű éretségi szinten van. Vagyis valamivel nehezebb a normálnál.

2013. nov. 1. 12:05
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

én nem tartottam nehéznek, de sokat készültem rá és napi szinten több órás angol nyelvű filmet/videót néztem.

14/l

2013. nov. 1. 23:07
 4/8 A kérdező kommentje:

Értem.

Az is jó ,ha pl külföldivel beszélgetek facebookon angolul ?

2013. nov. 6. 06:56
 5/8 anonim ***** válasza:
persze :)
2013. nov. 6. 17:03
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én a suliban ötös vagyok angolból (negyedik éve tanulom középsuliban heti 6 órában), magántanárhoz is járok, és mégis holnap lesz a harmadik középszintű szóbeli vizsgám (Origó).. :( De azért sok sikert neked!! :)
2013. nov. 7. 17:42
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm:).

Neked is sok sikert;).

2013. nov. 7. 19:02
 8/8 anonim válasza:
100%
Ez olyan, hogy én folyékonyan beszélek angolul, németből 5 ös vagyok évek óta 2 mondatot nem tudok elmondani németül.
2018. febr. 20. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!