Mennyire nehéz egy Angol középfokú nyelvvizsga?
Nagyjából semmit nem tudok erről az egészről.
Hallottam Origot,TELC-t meg még pár fajtáját igazából ezeknek nem tudom a jelentését meg ,hogy működik az ilyesmi.
És a kérdésre visszatérve,milyen nehéz ? Gimnázium/szakközép utolsó két évébe érdemes letenni valamint pl egy 3-as tanuló angolból is le tudja tenni,viszonylag könnyen ?
Erre nehéz értelmes választ adni, attól függ mennyire tudsz angolul. Ha el tudsz navigálni angol sajtóban, feliratosan filmet nézni, és hasonlóak, akkor sima ügy. A 13 éves kishúgom most tett le felsőfokú (!) nyelvvizsgát, csak azért mert sokat netezett. Én kb 10 éve, 15 évesen raktam le... egyáltalán nem tartottam nehéznek.
Viszont normális nyelvtudáshoz a sulin kívül is teperni kell, nézz angol filmeket, olvass képregényeket, stb.
Ezen felül ajánlom, hogy tölts le próbateszteket (pl onnan, ahová mennél nyelvvizsgázni) és nézd meg az elvárt szintet.
Egy 3-as nem tudja letenni. Még a négyes se valószínű- Sőt az 5-ös se 100%.
Kb. emelt szitű éretségi szinten van. Vagyis valamivel nehezebb a normálnál.
én nem tartottam nehéznek, de sokat készültem rá és napi szinten több órás angol nyelvű filmet/videót néztem.
14/l
Értem.
Az is jó ,ha pl külföldivel beszélgetek facebookon angolul ?
Köszönöm:).
Neked is sok sikert;).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!