Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Tanul valaki eszperantóul...

Tanul valaki eszperantóul vagy tervezi?

Figyelt kérdés
Én már túl vagyok rajta, így van néhány könyvem, ami feleslegessé vált, érdekel valakit?

2013. nov. 4. 12:34
 1/6 webnyelv ***** válasza:
Csak egy javaslat: Ne adj túl a könyveiden, mert később is jól jöhetnek. A nyelvtanulást nem lehet befejezni, ismételni is kell, utánanézni, amit elfelejt az ember, stb.
2013. nov. 7. 20:05
 2/6 A kérdező kommentje:
Ezzel tisztában vagyok, ápolom a világnyelveket, amiket beszélek, de az eszperantóra viszont nagy eséllyel nem lesz már szükségem és elég nehéz hozzájutni a jó könyvekhez, mert boltokban a legtöbb már nem kapható, így aki most tanulja, jól járhat :)
2013. nov. 8. 10:06
 3/6 anonim ***** válasza:

Célszerű lenne megadnod, hogy a könyvek hol, mikor, mennyiért átvehetőek. Pontosabban melyik könyvekről van szó? Csere érdekel? (Nekem sok angol tankönyvem van Rákospalotán.)

Ha itt nincs szerencséd, akkor cserélni vagy ingyen elosztani megpróbálhatod ezen a közösségi oldalon is:

[link]

2013. nov. 8. 11:23
 4/6 A kérdező kommentje:

Ezek a könyveim vannak:

AKADÉMIA KIADÓ - Eszperantó tematikus szótár (1200 Ft)

Jozefo Horváth - 30 nap alatt eszperantóul (1000 Ft)

Baghy Gyula - Eszperantó nyelvkönyv (800 Ft)

Érdekelnek esetleg? Meg vagyok szorulva, többek között ezért szeretnék megválni tőlük, szóval köszönöm, de nem élnék a csere a lehetőségével.

Ez az oldal szuper, eddig nem ismertem.

2013. nov. 8. 11:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Az oldalon csak cserélni szabad, pénzt nem kérhetsz a feltett cuccaidért, mert azon az elven működik, hogy ezzel is segítsék a rászorulókhoz eljuttatni az egyébként másnál feleslegessé vált holmikat.
2013. nov. 8. 12:47
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen igen, azt tudom, elolvastam, hogy hogyan működik, csak úgy írtam, hogy nagyon jó, hogy van ilyen oldal :)
2013. nov. 8. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!