Van itt olyan tett felsőfokú írásbelit az origónál?
Én angolra fogok menni.És az lenne a kérdésem,hogy mi az,amit tudni kell?Phrasal verbs-ök kellenek.Azon kívül?
Konkrétan a teszt részhez értem,mert az egyszer így,egyszer úgy sikerül nekem.
Ha gondoljátok,persze írhattok a többi részéről is tapasztalatot,akár priviben is.
Örülnék,ha írnátok,mert fontos.
Én is épp így vagyok! :))
Már kezdtem tűkön ülni.
Egyébként egyik ismerősöm novemberben volt felsőfokú angolon,de ő szóbelin.És nekik már hétvégén feltették.
Én emiatt kicsit furcsálltam is,hogy a szóbelit még nem.
De,nekem is van egy olyan érzésem,hogy hamar fent kell legyen.
És,jövő hétfőn elvileg meg is lehet már nézni(dec.2.)Én nem nézem meg,nem azért érdekes,hanem azért,mert addigra már bőven ki kéne derülnie,hisz nem aznap derül ki.Addig meg éppen egy hét lenne.Mindenesetre,azt sem hiszem,hogy 2 nappal a megtekintés előtt tegyék ki.
Lehet nem olyan jó mégse a gondolatmenetem,de majd kiderül.
Ha osztálytársadnak tavaly feltették,lehet nekünk is fent lesz 2 hét+1,2 nap múlva. :)
Az holnap lesz :D
Te amúgy hányszor nézted eddig?
Holnap mikor fogok megnézni? :)
Én délelőtt nem tudom megnézni,majd délután csak.
Én 15x nem néztem,de én is párszor.
Én nemrég néztem meg,de még nem volt fent.Délután vagy este még persze feltehetik.
A szóbeli beosztására nem tudom lehet-e apellálni.Talán igen,talán nem.Bár még feltehetik ma is később.
Én arra alapoztam,hogy a szóbeli már hétvégén fent volt.Őszintén szólva,még zavart is kicsit,hogy az írásbelisek 2 nappal tovább várjanak,mikor már kileveledzünk.De a lényeg,hogy meglegyen.Én kivárom ,már azt se bánom,ha várnom kell,csak legyen meg.
Én bízok benne,hogy sikerül.
Szia!
Megnéztem,de sajna nem sikerült :(
Pedig elég jónak éreztem,meg beleadtam minden tudásom.
Egyébként összességében 56%.Nem is lenne olyan távol a 60%-tól.
A tesztem egyébként csak 8 pontos lett :O
Pedig könnyűnek éreztem.Meg itthon se 8 pontosakat írtam.
(Nem feltétlen 40 pontot,de azért jóval jobbakat mint 8)
Ebben az a felemás helyzet nekem,hogy a tesztnél az 50% megvan már,a minimum,szóval részfeladatként nincs gond,de mégse elég,mert a 60%-hoz meg nem jó.
Majd írj,ha a tiedről tudsz valamit! :)
Neked remélem sikerült :)
Még közben annyi jutott eszembe,hogy írtam hogy nem elég a 60%-hoz.Ezt lehet rosszul fogalmaztam meg,mert végül is,a teszt eredménye nem számít olyan értelemben bele,hogy nem kell minimum százalék.
Szerinted egyébként érdemes lehet fellebbezni,ha csak 4% hiányzik?Vagy az már túl sok?
Szia!:)
Sajnálom,hogy nem sikerült. A fellebbezésnek szerintemnem sok értelme van, olvastam olyat, hogy 1%-otz sem adtak meg, hanem még találtak benne olyat, ami miatt levonhattak volna.
Melyik része milyen lett?
Képzeld, nekem pont meglett! 60% lett! Annyira örültem.
A tesztet én is elszúrtam, csak 6 pontot kaptam, meg a tömörítés lett elég rossz, de a többi jól sikerült. Amitől a legjobban féltem, a szövegértés lett a legjobb, 19 ponttal. Szóval épp hogy meglett, nagyon örülök neki. Jövőhét pénteken meg szóbeli. :)
Mikor mész legközelebb?
Hát,akkor nem érdemes fellebbezni.
Majd lehet,hogy januárban,vagy februárban.
De attól függ.Mert,igazából,voltam egy másikon is,csak annak nem tudom az eredményét.Azért jelentkeztem be kettőre,mert nem tudtam melyiket válasszam.
Ha az sikerült,akkor utána nem megyek szerintem Origóra.
(Bár középfokon 2féle íráselit csináltam)
Ha nem sikerül,akkor januárban vagy februárban ,lehet.
Majd meglátom.
Bár,ez sem az első alkalom volt,mert már augusztusban voltam a BME-n,de nem sikerült.
És,most jöttem ide.
hány éves vagy amúgy?
ecl? barátnőm ott csinálta, és meglett neki elsőre:), nem olyan nehéz. ez itt tényleg szuívatós volt..az a nyelvtani teszt :S egyet elrontottam volna még, akkor nincs meg :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!