Van itt olyan tett felsőfokú írásbelit az origónál?
Én angolra fogok menni.És az lenne a kérdésem,hogy mi az,amit tudni kell?Phrasal verbs-ök kellenek.Azon kívül?
Konkrétan a teszt részhez értem,mert az egyszer így,egyszer úgy sikerül nekem.
Ha gondoljátok,persze írhattok a többi részéről is tapasztalatot,akár priviben is.
Örülnék,ha írnátok,mert fontos.
Köszi a választ :)
A szinonímákra eddig nem is gondoltam.Azokat is átnézem.
Szia! :))
Én Nyíregyen voltam egyébként.Már épp gondoltam,hogy írok :))
Én a vége felé egyre jobban elfáradtam.A tesztet elég jónak éreztem.Jobb ,volt,mint amire számítottam.A tömörítés is jónak tűnt,jónak éreztem.A fordítást is igyekeztem jól csinálni,persze elolvastam még egyszer,hogy elég magyaros-e.A writing-nál én az esszét választottam,mert a levél túl nehéznek tűnt,és kevesebbet tudtam volna írni.Meg a levél címzést,hivatalos levél dolgait nem is néztem át.A második remélem jó lesz,először nehéznek tűnt,de megírtam.Én jónak éreztem,remélem sikerült.A szövegértésnél meg a 9 kérdésből 7-et csináltam meg.Az első meg második kérdést kihagytam.Meg lesz egy,amire lehet csak 3ból 2 pontot kapok,de igyekeztem jól válaszolni.Ha más nem,a minimum százalék,vagy valamennyivel több csak meglesz,ha nem is 90%.
Remélem a legjobbakat.Hogy meglesz.
Nagyon örülnék neki.Készültem is rá.
És,mesélj,neked hogy ment? :)
Melyik writing-ot írtad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!