Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Valaki segítene lefordítani?

Valaki segítene lefordítani?

Figyelt kérdés
Valaki segítene lefordítani ebben a könyvben [link] Az " Áron says " részt a 64. oldalon. :)
2013. okt. 12. 15:24
 1/2 anonim válasza:

( Azt tanácsolom , hogy próbáld meg először magadtól kiszótárazni és összetenni , aztán hasonlítsd össze kettőt miután végeztél )

Attól tartok , az életem nem túl izgalmas. Pécsett születtem 1995. április 26-án .Az szüleim akkor nagyon fiatalok voltak .Még egyetemisták voltak. Úgy gondolom nagyon nehéz volt nekik egyszerre tanulni és rólam gondoskodni .A nagyszüleim rengeteget segítettek. Hat évesen kezdetem az iskolát. Eleinte utáltam .De aztán találkoztam a legjobb barátommal az első órán. Hirtelen barátokká váltunk az iskolai kiránduláson. Egy szobában voltunk egész este beszélgettünk és nevettünk. Az iskola sokkal jobb lett ezután. Amikor 10éves voltam , egy nagyobb házba költöztünk és először volt saját szobám. Olyan boldog voltam !Egy másik dolog amire emlékszem a 13. szülinapom. Akkor kaptam meg a kígyómat , Szerpentint a szüleimtől. A legjobb ajándék volt ! Itt van egy kép róla. Tavaly két fontos dolog is történt velem , elkezdtem a középiskolát és találkoztam a barátnőmmel , Krisztinával .

2013. okt. 12. 16:03
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen én is így gondoltam hogy csak össze hasonlítom az enyémmel :)
2013. okt. 12. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!