Valaki lenne oly kedves lefordítani? (angolra)
Okok, nem kevés. Sajna sürget az idő, nekem alapból csak a gyépé angol megy. Ha nem is az egészet, de egy-két spécibb mondatot. Remélem magyarul érthető :)
Maslow piramisa az emberi szükségleteket 5 külön kategóriába sorolja. A szükségletek kielégítése többnyire egymást követően, csakis alulról-felfelé lehetséges.
1. A piramis legalján helyezkednek el az alapvető élettani szükségletek. Az internet használata pedig mára a mindennapok részévé vált.
2. Okostelefonunk mindig, mindenhol velünk van, a tudat, hogy bárki, bármikor elérhet, akár interneten keresztül is, biztonságérzetet nyújt. Az ergonomikus kialakítás, érintőképernyő pedig a kényelmünket szolgálja.
3. A közvetett kapcsolatteremtés egyszerűbbé vált. A közösségi hálók használatával könnyebb barátaink, szeretteink elérése. Ugyanakkor a túlzottan gyakori használat könnyedén a közvetlen társalgások elrontója lehet.
4. A mindennapi örömünket, bánatunkat az adott pillanatban közölhetjük a világgal, amelyekre visszajelzést is kaphatunk. (Instagram)
5. A piramis csúcsán helyezkedik el az önmegvalósítás, a tanulás utáni motiváció. Esetemben ez a legfontosabb. Fő szakterületem az online marketing. az internet mára az egyik legfontosabb hirdetési felületté vált, amelyhez egyre nagyobb arányban telefonunkon keresztül csatlakozunk. Ahhoz, hogy kellőképpen elsajátítsam működését, nekem is használnom kell.
Csak elkezdem, mert most sietek...
In Maslow's pyramid human necessities are grouped in five distinguished categories. Wherein these needs can be satisfied merely sequentially, from bottom to top.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!