Miért van ez az iskolámban?
5.-nek, nem a lenézés
Volt nálunk is olyan, hogy kedden 8-9.órába az iskola berakott plusz angolokat, nekünk nem volt beleszólásunk. (9.-ben még nem volt annyi óránk ,csak akkor kérdezték, és csak a szülőket. 11-12.-ben meg már ez sok volt, utána aszonták, kötelező, nem lehet leadni) 3 osztály volt, én abba jártam, akiknek 8.-ban az osztályba való besorolásnál legjobbak között volt az angol tesztje. Na ,és hát 12.-re szétszedték az osztályokat, hogy mindenhol közepes ,jó, legkevésbé jó angolosok voltak; na hát én olyan "sügerek" közé kerültem... Úgy szedték szét a népet, hogy a legjobb osztály legkevésbé jóit egybe rakták a legrosszabb osztály legkevésbé jóival, hát azért volt egy nagy különbség. Közben am sztem közre játszott, hogy olyan voltam, akiket nem akartak túl élénk gyerekek közé rakni - 2. csoportja a középső osztálynak, na ott sok ilyen volt - na és akkor a legsutábbak közé raktak asszem, de ez nem biztos, de am az viszont igen, hogy lehet, hogy az volt eredetileg a középső csoport, ahova nálam két rosszabb év végi átlagú is ment; na és aszittem falnak megyek, 2 hosssszúúúúúú percig ült egy csaj egy tök egyszerű mondat fölött, míg végre legalább azt kinyögte magyarul, hogy nem tudja; meg többen is bénáztak, de komolyan, borzasztó volt és idegölő, főleg 8. meg 9.órában, nem is mentünk már vele semmire.
Talán jobb lett volna, ha nem ilyen nyelvi előkészítős osztályba kerülsz.
De ha jól megy a német, talán érdemes volna lenyellvvizsgáznod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!