Fontos! ( Tudna ) valaki segíteni nekem? Német fordítás
Figyelt kérdés
Nagyon megköszönném ,ha valaki lefordítaná nekem németre : Férjem számára keresek szállást !Érdeklődnék ,hogy van e önöknél üres egyágyas (esetleg kétágyas )szoba hosszú távra Münchenben ? Sürgősen kellene . A városban helyileg bármelyik megfelel . Tudna nekem email-ben visszajelzést küldeni hol lenne ,mennyibe kerül stb ? ... Ezt kellene lefordítani . Nagyon szépen köszönöm ,ha valaki segíteni tud !! :-)2013. szept. 11. 13:39
1/2 anonim válasza:
Ich suche für meinem Mann eine Unterkunft in München. Ich möchte Sie fragen, ob bei Ihnen ein Einbettzimmer, oder eventuell ein Zweibettzimmer in München für längere Zeit vorhanden ist? Es wäre eilig. Standort wäre egal. Könnten Sie mir in E-Mail ein Angebot zu zuschicken, wo und was es kosten würde?
2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm :-) !!!
2013. szept. 11. 19:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!