Írnátok október 23-áról mondatokat angolul?
Itt van angolul, hogy miket ünneplünk vagy emlékezünk meg október 23-án. Mást nem igazán lehet róla írni..
Egy slideshow-t találtam neked. Egyébként ez a tanár nem normális, egy év tanulás után nem lehet okt.23-ról írni. Küldjétek be a szülőket, ebbe nem kell belenyugodni.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Köszönöm szépen,hogy felajánlottad a segítséged! Nagyon kedves vagy!
Idén új igazgatónk lett,aki még nem áll a helyzet magaslatán. Igazából nem is ezt tanárt kellett volna kapjuk,de az előzőleg kiválasztott tanárt sajnos meg kellett műteni (állítólag valami komoly agyműtéte volt szegénynek),és úgy volt,hogy jövőre már visszajön a suliba. Ahogy a dolgok állnak lehet,hogy csúszik az ügy, pedig sok jót hallottam a Tanár Úrról,úgy örült mindenki,hogy végre lesz egy normális tanárunk..
A házival kapcsolatban mint kiderült a fél csoport ugyanazt írta,mint én,a másik fele,meg nem tudta megcsinálni.Bezzeg most is minket szúrt le:az egyik lány nem tudta elmondani angolul,hogy: az volt a házi a szünetre,hogy féloldalas fogalmazást kellett írni egy lapra október 23-áról.Na erre mit mondott,hogy ne akarjuk kiprovokálni a dogát(magyarul amiatt,hogy nem tudjuk kapásból elmondani angolul,amit ő kitalált, és még nem is tanultuk).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!