Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Segítene egy angolos lefordíta...

Segítene egy angolos lefordítani szépen, ha megkérem? Where did I ever get the idea that I was a good actress? I don't know why I'm hanging on. Except there's nothing else I can do and no one I can go back to. Except someone I'll never go back to.

Figyelt kérdés
Egy sikertelen szinésznő mondja.

2013. aug. 26. 12:45
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Vajon honnan vettem azt, hogy jó színésznő vagyok? Nem is tudom, miért próbálkozom még mindig (miért nem adom már fel). Talán csak annyi, hogy nincs más, amit csinálhatnék, és nincs senki, akihez visszamehetnék. Az egyetlen ember, akihez mehetnék, épp az, akihez soha nem fogok visszamenni.
2013. aug. 26. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!