Angol után milyen nyelvet érdemes tanulni?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok és most fogok menni vizsgázni (angol középfok). És szerintetek milyen nyelvet érdemes tanulni és miért?:) Én franciára vagy németre gondoltam, de a spanyolt is ajánlották. Szerintetek?:)2013. aug. 24. 10:49
1/8 anonim válasza:
szerintem utána a német vagy orosz,de eselteg felviheted az angolodat felsőre :)
2/8 anonim válasza:
az orosznak mi koze az angolhoz??
szerintem francia :D en is azt tanulok angol utan mar 2eve :)
3/8 anonim válasza:
Angol után a német ér a legtöbbet, de egy angol felsőfok a legértékesebb. Spanyol értékesség szempontjából olyan középmezőny, de angol tudással nagyon könnyű és feleannyi idő alatt megvan mint a német, így a ráfordított idő/értékesség szempontjából az se rossz választás.
4/8 anonim válasza:
azt mondjak aki tud angolul annak felesleges megtanulnia nemetul... mert ahol nemet az anyanyelv ott angollal is tudsz ervenyesulni...viszont franciaul es spanyolul nagyon sok helyen beszelnek inkabb azt tanuld...
5/8 anonim válasza:
# 2/4!
A kérdező egy szóval sem mondta,hogy olyan nyelvet akar tanulni,ami nagyon hasonló az angolhoz,hanem amivel érni is fog valamit a későbbiekben,legalábbis nekem így jött át a kérdése :)
6/8 anonim válasza:
Az angol nagyon sok latin kifejezést használ ami benne lesz a spanyolban. A német germán nyelv szókincsben és nyelvtanban is sok az egyezés.
7/8 anonim válasza:
Német,francia,spanyol,mindegyik jó amit felsoroltál.
Lehet esetleg olasz,orosz is.
De az első 3 is tökéletesen jó választás.
Válaszd amelyik tetszik :)
Francia,meg a német is nagyon hasznos.
Eu miatt,meg külföldön is jók a lehetőségek ezzel a 2 nyelvvel.A francia szerintem nem olyan nehéz.
Németről nem mondok semmit inkább,mert nem tanulom.
A spanyolt is sok helyen beszélik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!