Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Angol után milyen nyelvet...

Angol után milyen nyelvet érdemes tanulni?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok és most fogok menni vizsgázni (angol középfok). És szerintetek milyen nyelvet érdemes tanulni és miért?:) Én franciára vagy németre gondoltam, de a spanyolt is ajánlották. Szerintetek?:)

2013. aug. 24. 10:49
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
szerintem utána a német vagy orosz,de eselteg felviheted az angolodat felsőre :)
2013. aug. 24. 11:02
 2/8 anonim ***** válasza:
67%

az orosznak mi koze az angolhoz??

szerintem francia :D en is azt tanulok angol utan mar 2eve :)

2013. aug. 24. 11:26
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Angol után a német ér a legtöbbet, de egy angol felsőfok a legértékesebb. Spanyol értékesség szempontjából olyan középmezőny, de angol tudással nagyon könnyű és feleannyi idő alatt megvan mint a német, így a ráfordított idő/értékesség szempontjából az se rossz választás.
2013. aug. 24. 11:37
 4/8 anonim ***** válasza:
78%
azt mondjak aki tud angolul annak felesleges megtanulnia nemetul... mert ahol nemet az anyanyelv ott angollal is tudsz ervenyesulni...viszont franciaul es spanyolul nagyon sok helyen beszelnek inkabb azt tanuld...
2013. aug. 24. 12:08
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

# 2/4!

A kérdező egy szóval sem mondta,hogy olyan nyelvet akar tanulni,ami nagyon hasonló az angolhoz,hanem amivel érni is fog valamit a későbbiekben,legalábbis nekem így jött át a kérdése :)

2013. aug. 24. 12:18
 6/8 anonim ***** válasza:
88%
Az angol nagyon sok latin kifejezést használ ami benne lesz a spanyolban. A német germán nyelv szókincsben és nyelvtanban is sok az egyezés.
2013. aug. 24. 16:43
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Német,francia,spanyol,mindegyik jó amit felsoroltál.

Lehet esetleg olasz,orosz is.

De az első 3 is tökéletesen jó választás.

Válaszd amelyik tetszik :)

Francia,meg a német is nagyon hasznos.

Eu miatt,meg külföldön is jók a lehetőségek ezzel a 2 nyelvvel.A francia szerintem nem olyan nehéz.

Németről nem mondok semmit inkább,mert nem tanulom.

A spanyolt is sok helyen beszélik.

2013. aug. 25. 09:38
 8/8 anonim ***** válasza:
85%
Kínai :D
2013. aug. 26. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!