Okrwdw kérdése:
Lehetséges több nyelvet tanulni egyszerre?
Figyelt kérdés
Olaszországban dolgozok.Nem tetszik a nyelv és hosszútávon nem is szeretnék itt maradni...
Persze egy alap szinten illene beszelnem,eleg sok atrocitas er mert kicsit sem beszelem a nyelvuket.
Lehetseges megtanulni egy alap olaszt mikozben folytatom a nemetet ami erdekel? Alap szinten vagyok nemetbol.
Hotelben dolgozok ezert az angolom folyamatosan erositenem kell.Ezt konnyebb temanak erzem.Filmek,konyvek angolul ill.mindenkivel angolul beszelek.
Tehat megoldhato intenziven a nemetet huzni mikozben egy alap olaszt ossze kell szednem,de egy harmadik nyelvet(angolt) tudok csak elesben hasznalni per pill?
2013. aug. 16. 15:48
1/6 MrPifta válasza:
lehet. én németül és spanyolul tanulok most.
2/6 anonim válasza:
Szerintem lehet, ha pl a szavakat egymás mellé írja az ember, bal oszlopban spanyol a jobban meg német.
3/6 anonim válasza:
lehet
én németet, angolt és japánt tanulok egyszerre
5/6 Cristo válasza:
Sztem igen. Maximálisan én 3 nyelvet bírok egyszerre a negyedik már úgy csak-csak: úgyhogy semmi akadálya, ha te is győzöd. Mellesleg ha nem kevered őket.
6/6 anonim válasza:
Lehet több nyelvet egyszerre tanulni, helyesírásnál néha szokott gond lenni ha nagyon hasonlít, de gyakorlással az is megoldható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!