Szerintetek aki tud tanulni 3 nyelvet egyszerre, az vajon 4 is tudna?
Én jelenleg 3-at tanulok.És,sok nyelv van ami nagyon tetszik.Mondjuk azért 8-at nem kezdek el egyszerre.
Eszembe jutott,hogy ha 3 nyelvet tudok egyszerre tanulni (igaz,ezekből az egyik felsőfok) meg tudom is őket,akkor vajon menne-e egy negyedik?
Igaz,hogy most nyár van,van rá több időm (közbe másra is van,ha beosztom) de évközbe lehet nehezebb lenne,mert sokat kell tanulni.
A suliba ezek közül a nyelvek közül 2-t tanulok,ezekkel foglalkozok itthon is.A harmadikból már valamennyit korábban is megtanultam,abból járok tanárhoz.
Azt évközben anyanyelvi beszélővel is tudnám fejleszteni,ha tényleg nagyon nem menne hogy tanárhoz járjak-de nem ártana.
A negyediket meg egyedül tanulnám.Itthon.
Az agyam gyorsan vált amúgy a nyelvek között,elég jó a nyelvérzékem.
Tudom hogy nem vagytok jósok,de érdekel a véleményetek.
Valaki esetleg megcsinálta már hogy 3 nyelvet tanult és közben elkezdett egy negyediket? (De úgy hogy min.egyet tud felső (de legalább középfokon)
Nézz be ide:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__nyelvt..
Vannak akik több mint 3-at tanulnak, szóval nem ritka eset. :)
Viszont én a helyedben csak úgy kezdenék bele a 4. nyelvbe, ha mind a hárommal minimum középszinten lennék.
Köszi a linket,megnéztem és elég hasznos volt :)
Ment a zöld a válaszért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!