Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogyan hozzam be magamat...

Hogyan hozzam be magamat angolból?

Figyelt kérdés
Sajnos németes voltam idáig,és csak olyan gimnáziumba tudtam menni(ahova így is egy csomót utaznom kell),ahol angol lesz az 1. idegen nyelvem,a német meg a második.Az a bajom,hogy ott mindenki beszél már angolul,és valakinek nyelvvizsgája is van.Én tulajdonképpen a How are you? szintjén vagyok.Most Dohár Péter_Kis angol nyelvtanjából próbálok tanulgatni,de aza bajom,hogy a grammatikai tudást szókincs nélkül nem tudom használni.(Kiejtésről nem is beszélve,de az a legkevesebb).A nővéremnek felsőfokú szóbelije is van angolból,de enyhén szóval b*szik velem foglalkozni.Szóval a kérdés,honnan,miből tanuljak ango szavakat?Erwin Tschirner-Angol szókincse jó lenne?

2013. aug. 13. 12:32
 1/3 anonim ***** válasza:

Erre gondoltál? Sajnos nem lehet belelapozni, de szerintem jó?

Hány szó van benne?

[link]

2013. aug. 13. 12:59
 2/3 anonim ***** válasza:
Ne a nyelvtannak kezd szerintem, hanem inkább a szavakkal. Alap szavak amik eszedbe jutnak magyarul, keresd ki szótárban, ugyanez mehet kifejezésekkel is. Amúgy önerőből megtanulni angolul szerintem nehéz :/ ne haragudj, hogy ezt írom, fejlődni lehet önerőből ha már van alapod, amire építhetsz, de neked ugye nincs, és azt kiépíteni egyedül nehéz. Ha az meglenne, nem lenne gáz.
2013. aug. 13. 13:37
 3/3 A kérdező kommentje:

Elsőnek:Nem,biztos nem,de igazából nekem is csak pdf formátumban van meg.

Másodiknak:tudom,elég necces az egész,de valahogy neki kell kezdenem.

Nem rossz ötlet ez,amit mondtál :D

Esetleg tudtok valami játékot angolul?A neten,vagy letölthetős játékot?Anno a Sims 1-ből sokat tanultam,csak az már uncsi.

2013. aug. 13. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!