Hogyan hozzam be magamat angolból?
Figyelt kérdés
Sajnos németes voltam idáig,és csak olyan gimnáziumba tudtam menni(ahova így is egy csomót utaznom kell),ahol angol lesz az 1. idegen nyelvem,a német meg a második.Az a bajom,hogy ott mindenki beszél már angolul,és valakinek nyelvvizsgája is van.Én tulajdonképpen a How are you? szintjén vagyok.Most Dohár Péter_Kis angol nyelvtanjából próbálok tanulgatni,de aza bajom,hogy a grammatikai tudást szókincs nélkül nem tudom használni.(Kiejtésről nem is beszélve,de az a legkevesebb).A nővéremnek felsőfokú szóbelije is van angolból,de enyhén szóval b*szik velem foglalkozni.Szóval a kérdés,honnan,miből tanuljak ango szavakat?Erwin Tschirner-Angol szókincse jó lenne?2013. aug. 13. 12:32
1/3 anonim válasza:
2/3 anonim válasza:
Ne a nyelvtannak kezd szerintem, hanem inkább a szavakkal. Alap szavak amik eszedbe jutnak magyarul, keresd ki szótárban, ugyanez mehet kifejezésekkel is. Amúgy önerőből megtanulni angolul szerintem nehéz :/ ne haragudj, hogy ezt írom, fejlődni lehet önerőből ha már van alapod, amire építhetsz, de neked ugye nincs, és azt kiépíteni egyedül nehéz. Ha az meglenne, nem lenne gáz.
3/3 A kérdező kommentje:
Elsőnek:Nem,biztos nem,de igazából nekem is csak pdf formátumban van meg.
Másodiknak:tudom,elég necces az egész,de valahogy neki kell kezdenem.
Nem rossz ötlet ez,amit mondtál :D
Esetleg tudtok valami játékot angolul?A neten,vagy letölthetős játékot?Anno a Sims 1-ből sokat tanultam,csak az már uncsi.
2013. aug. 13. 15:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!