Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy lehet fölmentetni magamat...

Hogy lehet fölmentetni magamat angolból?

Figyelt kérdés
9-12-ig tanultam, csak kettesem van belőle és lehet., hogy nem fogok tudni leérettségizni belőle. Van erre valami lehetőség?
2012. ápr. 24. 15:02
 1/3 anonim ***** válasza:

Igen, valts praktikat! Vagy tedd fel magadnak a kerdest: akarsz e valaha kulfoldre koltozni, vagy kulfoldi gyokeru cegnel dolgozni. Ha nem a feleleted, akkor mentsd fel magad. Azt nem tudom, hogyan lehet.

Ha a valaszod igen, akkor nehogy felmentsd magad!!! Biztos tudod, mi nem megy az angolban. Felfogtad egyaltalan, hogy milyen fontos nyelv az angol? Lehet, hogy az angol tanarod nem fordit eleg figyelmet rad, ezert meg se tudod erteni. Vagy lehet, hogy nem figyelsz elegge tanoran. Mindenkepp megeri tovabbra is tanulnod.

2012. ápr. 25. 19:04
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát ez aztán marha hasznos válasz volt...
2012. ápr. 28. 20:07
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is rossz vagyok angolból. Az írásbeli érettségim 8 pontos lesz, szóbelire nem is tudok készülni. Sohasem lesz pénzem kimenni külföldre, ha lesz is akkor majd tanulok valami nyelvtanfolyamon. Sztem. ha 1-2-es vagy és nem tudsz egy mondatot összerakni akkor ments fel magad. Én majd megkérem a tanáromat hogy mi a módja a felmentésnek, sztem. kérdezd meg te is.
2012. máj. 19. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!